Didem Soydan Parmak Isırttı!

Didem Soydan sezonu Bodrum'da açtı, paylaşımları olay oldu!

07.06.2021-12:31 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-12:31)

Yaptığı açıklamalarla ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan, derin göğüs dekolteli ve leopar desenli mayosuyla sosyal medyaya bomba gibi düştü. Sevgilisi Burak Deniz ile yaşadığı aşkla zaman zaman gündeme gelen Soydan tatil tercihini Bodrum'dan kullandı! Ünlü model, sosyal medya hesabından leopar desenli mayosuyla fotoğraflarını paylaşan güzel manken, beğeni yağmuruna tutuldu. Güzelliği ve fit vücuduyla iltifatlar alan ünlü modele birçok takipçisi güzel yorumlarda bulundu. 

SEVGİLİSİYLE DEĞİL ARKADAŞLARIYLA TATİLDE!

Sevgilisi Burak Deniz'in gelmediği tatile Didem Soydan'a yakın arkadaşları Umut Eker ve Umut Yıldırım eşlik ediyor.37 yaşındaki Soydan'ın kaldığı otelde çekildiği fotoğraflar sevenlerine parmak ısırttı.

FANTEZİ AYAKKABILARIM VAR! 

Ünlü model geçtiğimiz haftalarda katıldığı Youtube programında çok özel açıklamalarda bulunmuştu. Soydan: 'Eve ayakkabıyla girmem. Ama fantezi için özel ayakkabılarım var.' açıklamasıyla gündeme oturmuştu. Kendisinden yedi yaş küçük sevgilisi Burak Deniz ile aşk yaşamasıyla gündemden düşmüyor. 

'BURAK DENİZ'DEN EVLİLİK AÇIKLAMASI'

Burak Deniz, Didem Soydan'la ilgili evlilik sorularına ise:' Didem'le vakit geçiriyorum. Evde kişisel bakımlarımı yapıyorum. Evlilik olayları için de kısmet bu işler' şeklinde açıklamada bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal