Seda Sayan'dan Yakın Dostu Safiye Soyman'a Olay Yorum!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan hem meslektaşı hem de en yakın dostu Safiye Soyman’a sosyal medya üzerinden takıldı. İki ünlü arasındaki komik diyalog takipçilerinin diline düştü.

07.06.2021-11:36 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:49)

Estetik akımına uyan isimler arasına son zamanlarda sesiyle hayranlarını mest eden ünlü şarkıcı Safiye Soyman katıldı. Geçirdiği estetik operasyonlarla geçmiş yıllara göre gözle görülür bir değişiklik yaşayan Safiye Soyman sosyal medyada ilginç bir anket paylaştı. Soyman her dönem farklı olmak üzere dört tane fotoğrafını kolaj yapıp sevenlerinin beğenisine sundu. Güzel şarkıcı takipçilerinden değişimi hakkında en çok hangisini beğendiklerini sordu. Bunun üzerine en yakın dostu olarak bilinen, şarkıcı Seda Sayan’dan çok güldürecek bir yorum geldi. 

SEDA SAYAN SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, sosyal medyada takipçileriyle etkileşime geçen ve medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı geçirdiği değişimlerle magazin gündemine geldiği sıralarda takipçileriyle etkileşime geçerek bir soru sormayı tercih etti. Soyman her dönemden farklı saç modellerini kolaj yapıp sevenlerinin beğenisine ve yorumuna sundu. Ünlü şarkıcı paylaştığı karenin altına; “Sizce hangi saç modelini kullanmalıyım?” diye sordu. Bunun üzerine kadırgalı Seda Sayan rahat duramayıp en yakın arkadaşına esprili bir yanıtla karşılık verdi. Dostunun eski dönemlerdeki saç modelini beğenmeyen Sayan, dört fotoğraf arasından “beşinciyi kullan safiye” yorumunda bulundu. Herkesi gülmekten kıran bu yorum, Seda Sayan ile dostu Safiye Soyman’ın sosyal medyada çok konuşulmasına sebep oldu. 

soyman

SOYMAN SEDA SAYAN İÇİN BIÇAK ALTINA YATMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde 2.sayfa isimli magazin programına konuk olan şarkıcı Safiye Soyman, samimi açıklamalarda bulunmuştu. Soyman yakın arkadaşı Seda Sayan’ın ısrarlarına dayanamayarak estetik ameliyatı olduğunu programda itiraf etmişti. Seda Sayan ise programa bağlanarak arkadaşının ameliyatı hakkında; “Zaten Miami çok sıcak. Safiye menopozdan sonra çamaşır giymeyi sevmiyordu, sıcaktan terliyordu. Hemen şunları küçülttür. Ağzıma girecek, kocaman kocaman’ dedim. Safiye beni dinledi” şeklinde güldüren bir diyalogtan bahsetmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal