Seda Sayan'dan Demet Akalın'a Gönderme! Fırtına Şimdi Kopacak

Star TV'deki sabah programı nedeniyle Seda Sayen ve Demet Akal'ın arasında tartışma yaşanmıştı. Seda Sayan'ın yeni programının tanıtımında 'Bebeleri pistten alalım' sözleri ise ikilinin arasındaki gerilimi tekrardan arttırdı.

19.07.2021-10:57 - (Son Güncelleme: 19.07.2021-11:26)

Star TV'de Demet Akalın ve Alişan'ın yayınladığı programın final yapmasının ardından kanalın, Seda Sayan ile anlaşması Demet Akalın'ı sinirlendirmişti. Akalın, Seda Sayan'ı başkalarını ekmeğinden etmekle suçladı. Ardından ikili arasında bir süre devam eden tartışma küslüğe neden oldu.

SESSİZLİKLERİNİ KORUYORLARDI

Demet Akalın da kısa süre önce Kanal D'de sunmaya başlayacağı yemek programının imzalarını attı. İkili arasında uzun süredir herhangi bir atışma yaşanmazken, hamle yapan taraf Seda Sayan oldu.

'BEBELERİ PİSTTEN ALALIM' 

Seda Sayan, Star TV'de ekrana gelecek 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programının tanıtımı yaptı. Ancak tanıtımda kullandığı şarkı, Demet Akalın'a gönderme olarak yorumlandı. Sayan'ın seçtiği Ankara şarkısında 'Mekanın sahibi geldi, bebeleri pistten alalım' gibi ifadeler yer alıyor.


NE YAŞANMIŞTI?

Seda Sayan'ın Star TV'deki programının tanıtımı yayınlandı. 2021 yeni sezonu Star TV ekranlarında karşılayacak olan Seda Sayan, Kanal D'de yayınlanan 'Gelinim Mutfakta' programından Star TV'ye transfer oldu. Bu transfer, Star TV'de program partneri Alişan ile sabah programı iptal olan ve Seda Sayan'ın kendisinin yerini almasıyla çok sert açıklamalar yapan ünlü şarkıcı Demet Akalın'ı adeta çıldırtmıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal