Rojda Demirer'den Nefes Kesen Pozlar! Kendine Hayran Bıraktı

'Maraşlı' dizisinde ki Firuzan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Rojda Demirer, tatil sezonunu açtı. Tatilden paylaşım yapmayı da unutmayan güzel oyuncu beyaz bikinisiyle denizin altında adeta dans etti.

17.07.2021-19:05 - (Son Güncelleme: 17.07.2021-19:05)

Başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz'un paylaştığı final yapan Maraşlı dizisinde Firuzan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Rojda Demirer, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

DENİZ ALTINDA ŞOV YAPTI

Yaz tatili sezonunu açan güzel oyuncu Demirer, deniz altında beyaz bikinisiyle adeta bir deniz kızı gibi dans etti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşım, kısa süre içinde binlerce yorum ve beğeni alarak gündem oldu.


FİT FİZİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan Demirer, yaşına rağmen fit vücuduyla da gençlere taş çıkarttı. Ünlü oyuncunun fit hali takipçilerinden tam not alırken, Rojda Demirer için 'deniz kızı' benzetmesi yapıldı.

NİŞANLANMIŞTI

Yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Rojda Demirer ile voleybolcu Ulaş Kıyak, evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Koronavirüs nedeniyle kutlama yapılmadı. Sadece aile üyelerinin huzurunda yüzükler takıldı. İkili, karantina dönemi biterse önümüzdeki yaz nikah masasına oturmak istiyor. Oyuncu Rojda Demirer, sosyal medya hesabından karantina dönemini de birlikte geçirdiği sevgilisi Ulaş Kıyak ile birlikteliğinin ilk yılını kutlamıştı




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal