Rojda Demirer ile Ulaş Kıyak Nişanlandı

Ünlü oyuncu Rojda Demirer ile voleybolcu Ulaş Kıyak’tan müjdeli haber geldi. Yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşayan Rojda Demirer ile Ulaş Kıyak, aile üyelerinin katıldığı sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü çift, nişanlandı.

14.01.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 14.01.2021-09:31) Rojda Demirer ile Ulaş Kıyak Nişanlandı

Rojda Demirer ile Ulaş Kıyak, yaklaşık 1.5 yıl önce aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift, geride bıraktığımız gün sade bir törenle nişanlandı.

Posta’da yer alan habere göre; Rojda Demirer ile Ulaş Kıyak’tan hayranlarını sevindiren müjdeli haber geldi. Dolu dizgin aşk yaşamaya devam eden çift, koronavirüs nedeniyle sadece aile üyelerinin katıldığı sade bir törenle dün nişan yüzüklerini taktı. Rojda Demirer ile Ulaş Kıyak’ın karantina dönemi biterse önümüzdeki yaz evlenmek istediği öğrenildi.

BİRİNCİ YILLARINI BÖYLE KUTLAMIŞLARDI

Rojda Demirer, Ulaş Kıyak ile birlikteliğinin birinci yıldönümünde şu ifadeleri kullanmıştı: ‘Yaşadığımız son 1 yıl için teşekkür ederim sevgilim her saniyesi harikaydı. Seninle her şey o kadar kolay o kadar eğlenceli ki, bir saniyesini bile değiştirmek istemezdim. Düşününce ne çok şey sığdırdık bu 1 seneye ve daha yaşayacağımız çok şey var biliyorum iyi ki hayatımdasın seni çoook seviyorum nice senelerimize’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal