Hasan Can Kaya'dan Rekor İzlenme!

Exxen üzerinden yayınlanan Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' adlı programı bir rekora imza attı.

07.06.2021-11:06 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-11:06) Hasan Can Kaya'dan Rekor İzlenme!

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın kurmuş olduğu dijital platform Exxen üzerinde yayınlanan 'Konuşanlar' programı bir rekora imza attı. Hasan Can Kaya, başlarda YouTube üzerinden yayınladığı programını Ocak ayında Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformuna taşımıştı. Hasan Can Kaya, sunduğu 'Konuşanlar' programı ile, Türkiye'deki tüm dijital platformlar arasında en çok izlenme sayısına ulaşarak, bir rekora imza attı. 

Formatı kendisine ait Konuşanlar programı ile adını duyuran Hasan Can Kaya, ilk olarak Youtube’da yayın yapıyordu. Burada geniş bir kitleye ulaşınca, Acun Ilıcalı’nın hayata geçirdiği dijital programı Exxen’de programına devam etti.

İZLENME SAYISI İLE REKOR KIRDI!

Ünlü komedyen Hasan Can 'Konuşanlar' adlı talk show programı ile Ocak ayından bu yana 40 milyonunun üzerinde izlenme sayısı ile resmen rekorları kırdı. Konuk aldığı ünlü isimlerle de zirveye oturan Kaya, programın başlamasından bu yana oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip.

ELEŞTİRİ ALMIŞTI!

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, başlarda yaptığı programı YouTube üzerinden ücretsiz olarak yayınlıyordu. Programın Exxen'e geçeceği belli olduktan sonra, YouTube üzerindeki tüm bölümlerin silinmesi hayran kitlesi tarafından olumsuz eleştiriler almasına sebep olmuştu. Ücretsiz platformdan, ücretli platforma geçiş yapması 'Konuşanlar' adlı talk show programının sevenlerini sinirlendirmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal