Seda Sayan'ın En Kötü Günü

Çoşkun Yıldız, Seda Sayan'ın eniştesiydi, 7 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Geçtiğimiz Şubat ayı da trafik kazası geçirmişti. Seda Sayan duygulandıran görüntüleri paylaştı...

30.08.2021-13:23 - (Son Güncelleme: 30.08.2021-15:48)

Seda Sayan'ın çok sevdiği eniştesi, Nursel Yıldız ile evliliklerinin 15. yıldönümünü hastanede kutlamış, o anları Seda Sayan sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

10 Şubat'ta  Muğla Milasta Motosikletiyle giderken arkadan gelen bir otomobil ona hızlıca çarpmıştı. Ağır yaralanan Seda Sayan'ın eniştesi Çoşkun Yıldız bir süredir yoğun bakımda kalıyordu. Bir süredir kaldığı hastanede hayatını kaybetti. Çoşkun Yıldız'ın son hallerini de Seda Sayan sosyal hesabı üzerinden paylaşmıştı. Eniştesi ile yakınlığı ile bilinen Seda Sayan çok üzüldü göz yaşlarına hakim olamadı. Tüm mücadeleye rağmen kurtulamadı.

GÖRÜNTÜLERİ DUYGULANDIRMIŞTI

Acı verici haberi duyan  Seda Sayan, eniştesinin hastanedeki tedavi sürecinde destekçi olup  yanında olmuştu. Coşkun Yıldız ve eşi evliliklerinin 20. yılını kutlarken Seda Sayan hastane odasında yaptıkları özel anı takipçilerine aktarmıştı.  Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız'ın hasta yatağında eşinin elini öpme çabası izleyenleri hüzünlendirirken Coşkun Yıldız akıllara  o anları ile yer etmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal