Kırmızı Oda’nın Sadi’si Erkan Petekkaya Geri Dönüyor Bakalım Acun Ne Yapacak?

TV8’deki Kırmızı Oda projesinde Sadi karakterini canlandıran ve projeden problemli bir şekilde ayrılan Erkan Petekkaya başka bir projeyle ekranlara geri dönüyor.

09.10.2021-17:17 - (Son Güncelleme: 09.10.2021-17:26)

Erkan Petekkaya, TV8’deki Kırmızı Oda dizisinden olaylı bir şekilde ayrılmış ve ayrıldıktan sonra da TV8’in patronu Acun Ilıcalı’ya sert sözler söylemişti. Söylediği sözlerden sonra ikilinin bir daha başka bir proje için bir araya gelmeyeceği kesinleşmiş hatta Acun Ilıcalı’nın Erkan Petekkaya’ya sektörde farklı yapımlarda da imkan vermeyeceği konuşulmuştu.

ERKAN PETEKKAYA EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Acun Ilıcalı’yla yaşadığı krizden sonra kısa bir süredir sessizliğini koruyan Erkan Petekkaya evde istirahat ediyordu. Gelen yeni projeleri değerlendiren Erkan Petekkaya’nın yeni kanalı ve yeni projesi belli oldu. Dizi sezonuna hızlı bir giriş yapan Star TV’nin yeni yapımında rol bulan Erkan Petekkaya önümüzdeki günlerde ekranlarda olmaya başlayacak. Erkan Petekkaya önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak Suçlu adlı dizide başrol oyuncularından biri olacak. Erkan Petekkaya’nın bomba bir dönüş yapacağı ve bu iddialı diziyle reytingleri toplayacağı söyleniyor. Erkan Petekkaya’nın yeni sezon için çok heyecanlı olduğu ve çok çalıştığı alınan bilgiler arasında.

Erkan Petekkaya

SUÇLU DİZİSİ KONUSU VE KANALI

Suçlu dizisini önümüzdeki günlerde Star TV’de başlayacak. Merakla beklenen projenin oyuncuları arasında Erkan Petekkaya’nın yanı sıra Nehir Erdoğan’da var. Star TV’nin en önemli yapımlarından biri olacak Suçlu Dizisinin konusu ise bir cinayeti ele alıyor. Erkan Petekkaya dizide suçluların peşinde gerçekleri ararken suçlu koltuğunda ise Ali Önsöz vardır.

Acun Ilıcalı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal