Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı'ya Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ve Kerimcan Durmaz hakkında şaşırtan sözler paylaştı. Gece yaptığı paylaşımı sabah hemen silen Petekkaya'dan, henüz bir açıklama gelmedi.

05.06.2021-10:36 - (Son Güncelleme: 05.06.2021-11:45)

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya,uzun zamandır 'Kırmızı Oda' da Sadi karakterini oynuyor.Dizi konuk oyuncuların hikayeleri üzerine çekiliyor.Erkan Petekkaya konuk oyunculuk rekorunu kırmak üzere, performansıyla çok beğenilen oyuncu dizinin nerdeyse başrolünde oynuyor.Ancak dün oynadığı projenin,yayınladığı kanalın sahibi Acun Ilıcalı için çok ağır sözler söyledi!

'UTANIYORUM SENİN KANALINDA OLDUĞUM İÇİN'

' NR1 Müzik Ödülleri dün gece TV8'de yayınlandı. Erkan Petekkayada ödül törenini izleyenlerden biriydi. Kerimcan Durmaz 'Peşimde' klibiyle en iyi çıkış ödülünü almaya hak kazandı. Bunu izleyen Petekkaya Acun Ilıcalı'ya ve Kerimcan Durmaz'a çok ağır sözler söyledi. Kerimcan Durmaz'ın uçak tuvaletindeki müstehcen görüntülerini hatırlatan Petekkaya,'Bu kişi cinsel organını sizin gözünüze soktu. Sizin gözlerinize helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz kötü kişilerdiniz. Ayrıca, herkesin tercihi kendine. Acun Bey yuh size. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. O uçaktaki penis sana gelsin Acun Efendi yuh...'ifadelerini kullandı. Bir diğer paylaşımında ise sadece Kerimcan Durmaz'a yönelik konuşan Erkan Petekkaya: 'Silinmez. Hiç kimse cinsel organını THY (Türk Hava Yolları) masasına koyamaz. Yok öyle bir şey yok. Herkesin hayatı, kendine saygımız var. Ama örnek olunamaz. Mümkün değil. Değil. 'sözlerinden kısa bir süre sonra paylaşımlarını sildi. Erkan Petekkaya sosyal medyada gündem olan bu paylaşımlarının hemen ardından Kırmızı Oda dizisiyle ilgilide bir gönderi yayınlaması da gözlerden kaçmadı. Petekkaya 'Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuhh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal