Bahar Candan ve Yasin Obuz Birbirine Girdi, Sosyal Medya Çalkalandı!

Bahar Candan ve Survivor'un eski yarışmacısı Yasin Obuz sosyal medya üzerinden birbirine girdi.

05.06.2021-10:00 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-18:27)

İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan geçtiğimiz aylarda 'Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim' şeklinde paylaşımda bulunmuştu! Sosyal medya fenomeni Bahar Candan aradığı arkadaşı 'Survivor'dan buldu! 5 bin TL maaş verecek! İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen sonrasında ise sosyal medya hesabından yaptığı bomba paylaşımlarla gündemde kalmayı başaran Bahar Candan, maaşını vereceği 7/24 birlikte olacağı bir arkadaş arıyordu. 

'ARKADAŞIM YOK!'

Mart ayında açıklama yapan Bahar Candan 'Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum maaşını vereceğim' paylaşımını yaparak iş ilanı oluşturmuştu. Sosyal medya fenomeni Bahar Candan 'Arkadaşımı buldum. 'Survivor'daki Yasin Obuz CV'sini gönderdi fakat Amerika'da olduğu için Türkiye'ye gelince işe başlayacak. Sigortası olacak. Aylık 5 bin TL'ye arkadaşım olacak. Yasin komik çocuk 'Survivor'da onu izlerken çok eğleniyordum. Başvuru yapanlar ümitlerini kaybetmesinler ikinci arkadaşa ihtiyacım olabilir. Tekrar başvuruları değerlendireceğim' diyerek işe Yasin Obuz'u aldığını belirtmişti.

YASİN OBUZ AĞIR SÖZLER SÖYLEDİ!

Yasin Obuz Bahar Candan'ın paylaşımından sonra ünlü fenomene verdiği yanıtta şunları söyledi: 'Bahar seni 5 bin TL'ye değil 100 bin TL'ye bile yanımda gezdirmem. Benim deliliğim zekiliğimden seninki aptallığından kaynaklı olduğu için ayrı dünyaların insanlarıyız anlayacağın. Ben şaka yapmıştım ve sen bunu anlamayacak kadar salak olduğun için her yere yaydın, ee bir de üzerimden prim yapmaya kalkmışsın peki şimdi seni benden kim koruyacak? Dua et kadınsın yoksa kafes dövüşü yapardık. Sen kimsin sana yemek yapıp seni koruyalım paçoz.'


BAHAR CANDAN JET HIZIYLA YANIT VERDİ!

Yasin Obuz'un sosyal medyadan yaptığı paylaşıma cevap veren Bahar Candan;  'Bunun gibiler ancak benim gibi iyi niyetli kızları kandırabilir. Beni yemeğe çıkarmıştı iş konulu sohbet edip yemek yemiştik bu kişiyle' ifadelerini kullandı.


DARP EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Uludağ'da gittiği eğlence mekanında saldırıya uğrayan Candan 'Yüzümde iz kaldı. Diş tedavisi görüyorum. Dişlerimi yaptırdım' açıklamasında bulundu. 22 yaşının bittiğini belirten Candan, 'İlk kez doğallık kaygısı gütmedim. İlk kez dişlerimi ve dudak dolgusu yaptırdım. Zaten günümüzde kadının dudak dolgusu, erkeklerin sünnet olması gibi bir şey... Her kız gibi 18 yaşında dudaklarımı yaptırmıştım, şimdi diş estetiği ekledim. Türkiye'nin en pahalı kliniğinde yaptırdım. Sadece dişlerimim üst tarafına 60 bin TL verdi. Tatil dönüşü alt dişlerimi yaptıracağım. Alt dişlerime de 30 bin TL vereceğim toplamda 90 bin TL olacak. Emax teknolojisiyle yapıldı' açıklamalarına bulunarak yaptırdığı işlemler hakkında konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal