O Ses Almanya'da Zeynep Avcı Rüzgarı! Performansıyla Jürileri Kendine Hayran Bıraktı

O Ses Almanya’ya damga vuran Zeynep Avcı mükemmel sesi ve performansıyla jürileri kendine hayran bıraktı. İşte o performans..

09.10.2021-13:10 - (Son Güncelleme: 09.10.2021-17:45)

Türkiye gündemi O Ses Almanya’ya damgasını vuran Zeynep Avcı’yı konuşuyor. Almanya'da yayınlanan The Voice of Germany yarışmasına çıkan Türk kızı Zeynep Avcı, sesi ve performansıyla büyük beğeni kazandı. Avcı’nın sesine hayran kalan binlerce insan sosyal medya hesaplarında paylaşıp destek verdi. Şarkının sahibi Tan Taşçı'nın Yalan isimli eserini söyleyen Avcı, mükemmel sesiyle bütün jürileri döndürmeyi başardı. 


ZEYNEP AVCI SESİYLE JÜRİLERİ KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI 

Çok beğenilen sesiyle The Voice of Germany yarışmasına damga vuran yarışmacı Avcı, jürileri kendine hayran bıraktı. Avcı'nın sergilediği performansından sonra hayran kalan jüri üyeleri, kollarını uzatarak tüylerinin diken diken olduğunu gösterdi. 


ŞARKININ SAHİNİ TAN TAŞÇI'DAN ZEYNEP AVCI’YA TEBRİK GELDİ 

Diğer yandan çok konuşulan şarkının sahibi Tan Taşçı da eserini seslendiren yarışmacı Zeynep Avcı'ya destekte bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan şarkıcı Taşçı gurur duyduğunu dile getirerek ‘The Voice Germany (O Ses Almanya) da Yalan ile yarışan Zeynep Avcı'yı başarısından ve yorumundan dolayı kutlarım. Çok duygulandım’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal