Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin Erbil Paylaştığı Fotoğrafla Sosyal Medyanın Diline Düştü

Daha önce sosyal medya platformlarında açık seçik fotoğraflar paylaşan Yasmin Erbil’e babası Mehmet Ali Erbil fotoğraf yasağı koymuştu. Yasmin babasının bu yasağını hiçe sayarak bikinili pozlarını Instagram’a yükledi.

08.10.2021-16:07 - (Son Güncelleme: 08.10.2021-16:21) Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin Erbil Paylaştığı Fotoğrafla Sosyal Medyanın Diline Düştü

Mehmet Ali Erbil’in Nermin Kumbasar’la evliliğinde dünyaya gelen Yasmin Erbil babasının sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Paylaştığı biribirinden ilginç ve cesur pozlarla sosyal medyayı sallayan Yasmin Erbil, sosyal medya fenomeni olma yolunda hızla ilerliyor. Düzgün fiziğini en iyi şekilde kullanıp üstüne yakıştırdığı elbiselerle poz veren ve bunları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Yasmin Erbil babasının yasaklarını delmeye devam ediyor. 

YASMİN ERBİL BABASINI TAKMIYOR

Mali ise daha önce kızının bir fotoğrafını paylaşırken fotoğrafının üzeirne sansür uygulamıştı. Babasının küçük dekoltelesine bile sansür uyguladığı yerde Yasmin Erbil’in bikinili fotoğraflar paylaşması çevresi tarafından babasının yasağını deldi şeklinde konuşuldu. Babasının bu tür pozlar paylaşmasını istememesine rağmen birbirinden ilginç pozlar veren Yasmin Erbil’in babasından nasıl tepki aldığı merak konusu.

Yasemin Erbil

 MEHMET ALİ ERBİL’İN BAŞI DERTTE

Geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya fenomenine attığı mesajları ifşa olan Mehmet Ali Erbil’in başı taciz iddialarıyla belada. Daha önce de bir çok kez benzer konularla ilgili başı derde giren Mehmet Ali Erbil ifşa olan mesajların şokunu henüz atlatamadı. Geçtiğimiz günlerde mesajlarını ifşa eden fenomenin nişanlısıyla kamera karşısına geçen Erbil yerle bir olan imajını toparlamak için bi hayli çaba sarf ediyor.

Yasmin Erbil sosyal medyayı salladı

YASMİN ERBİL KİMDİR?

Yasmin Erbil, Mehmet Ali Erbil ile Nermin Kumbasarın kızıdır. 2 aralık 1995 yılında doğan Yasmin Erbil’in bir de aynı babadan Sezin Erbil adında kız kardeşi var. Kısa süre babası gibi sunuculuk yapan Yasmin Erbil TV100’de yaptığı yayından kısa bir süre sonra ayrıldı. Daha önce birkaç yapımda da oyuncu olarak yer alan Yasmin Erbil şu an yeni proejeler için görüşmeler yapmaya devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal