Tamer Karadağlı'dan Pınar Altuğ İtirafı: Keşke Ayrılsaydım

Tamer Karadağlı, uzun yıllar Çocuklar Duymasın setinde birlikte çalıştığı güzel oyuncu Pınar Altuğ’la ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

08.10.2021-15:57 - (Son Güncelleme: 08.10.2021-15:57) Tamer Karadağlı'dan Pınar Altuğ İtirafı: Keşke Ayrılsaydım

Çocuklar Duymasın dizisinde uzun yıllar birlikte başarılı bir proje gerçekleştiren ikili dostluklarına dizi setinin dışında da devam etti. Televizyon dünyasındaki en uzun soluklu dizilerden biri olan Çocuklar Duymasın setinde ikili adeta kariyerlerinin zirvesini yaşamıştı.


TAMER KARADAĞLI’DAN PINAR ALTUĞ İTİRAFI

Bir Youtube kanalına konuk olan Karadağlı burada eski partneti Pınar Altuğ’la ilgili birbirinden ilginç itiraflara imza attı. Öncelikle mevcut yapımları eleştiren Karadağlı yeni oyuncuları beğenmediğini hepsinin birbirinin kopyası olduğunu iddia etti. Yeni yapımları da eleştiren Karadağlı, yeni yapımlarda tüm jönlerin holding sahibi insanları canlandırdığını ve hepsinin kirli sakalı olduğunu iddia etti. Kendisinin role hazırlanırken nasıl değişimler yaşadığını anlatan Karadağlı zamane oyuncularının bu konuda pek çalışkan olmadığını ifade etti. Pınar Altuğ’un hakkında çıkan aldatma haberlerinden sonra projeyi bıraktını dile getiren Tamer Karadağ’lı “Pınara da söyledim keşke ben de o dönemde projeden ayrılsaydım” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal