Tamer Karadağlı Savaşçı Dizisi Hakkında Konuştu

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Savaşçı dizisinin yeni sezon kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, samimi açıklamalarda bulundu. Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Haluk karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu, yeni rolü Albay Oktay Göktürk hakkında konuştu.

18.01.2021-13:34 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-13:33) Tamer Karadağlı Savaşçı Dizisi Hakkında Konuştu

Savaşçı dizisi ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, yeni rolü ve rol arkadaşı Ediz Hun hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, Savaşçı dizisinde oğlunu canlandıracak olan Tamer Karadağlı ile ilgili ‘Çok önemli ve bilgili bir sanatçı. Tamer’den pozitif enerjiler aldım. O kadar kültürlü o kadar zarif bir insan ki çok hoşuma gitti!’ dedi. Ediz Hun’un sözleri karşısında duygulanan Tamer Karadağlı, konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Tamer Karadağlı, şu ifadeleri kullandı: ‘Ediz abi bir efsane. Hem oyunculuğu hem de beyefendiliği ile örnek alınması gereken bir insan. Ediz abinin bu projede yer alması bizim için büyük bir avantaj!’

Öte yandan Karadağlı, Albay Oktay Göktürk karakterinin fiziksel ve ruhsal görünümü için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal