Tamer Karadağlı Soluğu Savcılıkta Aldı!

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı bir süredir kendisinden 30 yaş küçük Iraz Yıldız ile bir ilişki içerisinde. Sosyal medyada aralarındaki yaş farkından dolayı eleştiri yağmuruna tutulan çift, soluğu savcılıkta aldı.

01.05.2021-10:40 - (Son Güncelleme: 01.05.2021-10:40) Tamer Karadağlı Soluğu Savcılıkta Aldı!

Çocuklar Duymasın dizindeki Haluk rolüyle hayran kitlesi oluşturan 54 yaşınaki Tamer Karadağlı, bir süredir 24 yaşındaki müzisyen Iraz Yıldız ile aşk yaşıyor. İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla tepki çeken çift, haklarında eleştiri yapanlar için harekete geçti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Karadağlı ve Yıldız, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulduklarını, küfürlere ve hakarete uğradıklarını belirterek birden fazla kullanıcıyı ihbar etti. Şikayet dilekçesinde ikilinin özel hayatlarının gizliliğinin ihlal edildiği, hakaret içerikli yorumlar nedeniyle aşağılanarak küçük düşürüldükleri ifade edildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

‘KİMSENİN HADDİ DEĞİL’

Geçtiğimiz günlerde ilişkisi hakkında sessizliğini bozan Tamer Karadağlı, ‘Aşkta yaş farkı olmaz. Iraz 24 yaşında kız. Karışmak kimsenin haddi değil. Kimin ne söylediğine bakıp hareket edecek değilim’ ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal