Hayranlarını Şaşkınlığa Uğratan Acun Ilıcalı’daki Değişimin Nedeni Ortaya Çıktı!

Muhabirlikten sonra yakaladığı çıkışla büyük bir iş insanı haline gelen Acun Ilıcalı’nın önceki gün kameralara yansıyan görüntüleri olay olmuştu. Ilıcalı’nın yüzündeki değişimin nedeni belli oldu.

10.01.2022-11:16 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-11:16)

Türkiye’ye getirdiği yarışma konseptleriyle unutulmaz başarılara imza atan ve kariyerinde büyük bir başarıya imza atan Acun Ilıcalı, İngiltere’den futbol takımı satın almıştı. Verdiği bu kararla herkesi şaşırtan Ilıcalı, önceki gün satın aldığı takımının ilk maçını izlemeye İngiltere’ye gitti. Championship takımlarından Hull City’yi satın alan başarılı televizyoncu, medya patronluğunun yanı sıra futbola da el attı. Ilıcalı, sevgilisi Çağla Altunkaya ile önceki gün İngiltere’ye giderek satın aldığı takımının maçını keyifle izledi. Hull City taraftarı tarafından büyük bir ilgi ve tezahüratla karşılanan Acun Ilıcalı’nın o görüntüleri sosyal medyada hızla yayılırken, ünlü televizyoncunun bir diğer görüntüsü ise sosyal medyada olay oldu. 

ILICALI’DAKİ O DETAY GÖZLERDEN KAÇMADI

Ekranların sevilen ismi Acun Ilıcalı, Türkiye’ye getirdiği yarışma formatlarıyla başarısına başarı katmıştı. Championship takımlarından Hull City’i satın alan ünlü televizyoncu, takımının Everton’la olan maçını izlemeye İngiltere’ye gitti. Şeyma Subaşı’ndan sonra uzun bir süredir beraber olduğu Çağla Altunkaya ile dolu dizgin aşk yaşayan Ilıcalı, takımının maçını izlemeye sevgilisi Altunkaya ile beraber gitti. Ünlü televizyoncunun ve sevgilisinin fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düşerken, Ilıcalı’nın yüzündeki değişim sosyal medyanın gündemine düştü. Ünlü televizyoncunun göz altındaki şişlikleri, takipçileri tarafından dikkat çekti. Sosyal medyada çok konuşulan olaya dair Ilıcalı’dan herhangi bir bilgi gelmese de iddiaya göre ünlü televizyoncunun gözünden operasyon geçirdiği ortaya atıldı. İstanbul Maslak’ta bir özel hastanede tedavi olduğu söylenen Acun Ilıcalı’nın henüz ne tür bir rahatsızlık yaşadığı ise bilinmiyor. 

acun ılıcalı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal