Mehmet Ali Erbil’in Kendisine Attığı Taciz İddialı Mesajları İfşalayan Ünlü Fenomen Ece Ronay Evlendi!

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı mesajları sosyal medyadan ifşalayan Ece Ronay, hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü fenomen önceki gün nişanlısıyla evlendi. İşte detaylar…

10.01.2022-10:33 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-10:33)

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı birçok taciz içerikli mesajları sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı Ece Ronay hem destek görmüş hem de büyük bir tepki çekmişti. Çıkardığı ‘’Karpuz’’ isimli şarkısı ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla kısa sürede üne kavuşan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’den şikayetçi olarak mahkemeye vermişti. Bunun üzerine Erbil, ünlü fenomene herhangi bir tacizde bulunmadığını iddia ederek savcılıkta ifade vermeye gitmişti. Hakkında çıkan iddiaları kesin bir dille yalanlayan ünlü şovmen de bu kez, Ronay hakkında şikayetçi olarak şarkıcıya karşı dava açmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu olaydan sonra şarkıcının yaptığı açıklama yeni bir bombayı daha doğurdu. Ünlü fenomen Ece Ronay, çektiği videoda takipçilerine hamile olduğunu duyurdu. 

DÜĞÜN TARİHİ İLERİYE ATILDI

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hamile olduğu iddialarını doğrulayan şarkıcı; ‘’Bir çalışan bizim müjdemizi basına sızdırdı. O basın organı da kendinde bu hakkı görüp bu haberi size vermiş. 2,5 aylık hamileyim. 5 ay önce evlilik teklifi almıştım yani evlilik yolunda olan bir ilişkiydi zaten bu. Basında anlatıldığı gibi evlilik tarihini çocuk için geri plana çekmedim’’ diyerek haberleri doğrulamıştı. Hamilelik haberlerinden sonra önceki gün nişanlısıyla nikah masasına oturan şarkıcı; ‘’Bugün düğünüm yapılmadı. Sadece nikah yapıldı. Kalabalık bir nikah oldu. Kır düğünü istediğim için düğün yazın olacak’’ diyerek düğünü hakkında da bir bilgilendirme yaptı. 

ece ronay evlendi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal