Mehmet Ali Erbil’in Taciz Mesajları Ortaya Çıktı: Ünlü Şovmen İfade Vermeye Gitti!

Sosyal medya fenomeni olan ama yakın zamanda bir de şarkı seslendiren Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmişti. Ünlü şovmen ifade vermeye gitti.

05.10.2021-19:31 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-18:02)

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın sosyal medyayı kullanarak Mehmet Ali Erbil'i ifşa etmesinin ardından sosyal medyada tartışma konusu oldu. Ronay , yaptığı paylaşımda "gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın" dedikten sonra sözlerine şöyle devam etti "şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Beyi linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim." Mehmet Ali Erbil'in kendi klibinde oynamasını teklif eden Ronay, Erbil'le bir de klip çekmişti. 

MEHMET ALİ ERBİL'İN TACİZ MESAJLARI İFŞA OLMUŞTU

Çekim sonrası Erbil'in tacizi ve psikolojik şiddeti artırdığını dile getiren Ronay "Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım" ifadelerini kullanarak paylaşımını gerçekleştirdi. Yaptığı paylaşımda Erbil'in ahlaksız mesajlarını da ifşa eden Ronay konuyu sosyal medyanın vicdanına havale etti.

11

Mehmet Ali Erbil’in yazılı mesajlaşma aracı whatsapp üzerinden "bu akşam sizinle uyumak istiyorum" şeklinde mesaj atmasına red cevabı almasından sonra "memelerini tiktokta açıp göstermek daha mı saygın" gibi daha seviyesiz mesajlar attığı görülüyor. 

22

ÜNLÜ ŞOVMEN İFADE İÇİN ADLİYEYE GİTTİ

Mehmet Ali Erbil, isminin taciz iddialarına karıştığı davada, ifade vermek için gitti. Hakkında başlatılan soruşturma kapsamında Çağlayan Adliyesi’ne giden Erbil, şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Ünlü şovmen ifade vermek için gittiği adliyede yürümekte güçlük çekince, tekerlekli sandalyeye oturtuldu. Verdiği ifadeden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Erbil’in son hali herkesi şaşırttı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal