Apar Topar Ameliyata Alınan Ünlü Şarkıcı Ebru Yaşar’dan İlk Fotoğraf Geldi!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, başına gelen korkunç olayı sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. Apar topar ameliyata alınan ünlü şarkıcının sağlık durumu hakkında son durum bilgisi geldi. İşte detaylar…

10.01.2022-09:54 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-09:54)

Önceki gün başına gelen kötü olayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan şarkıcı Ebru Yaşar, otomobilden inerken düşüp diz kapağını kırdığını duyurmuştu. Otomobilden düştükten sonra büyük bir acı yaşadığını söyleyen ünlü şarkıcı apar topar hastaneye kaldırıldıktan sonra çekilen röntgende diz kapağında kırıklar olduğunu öğrenmişti. 44 yaşındaki şarkıcı başına gelen bu olayı sosyal medya üzerinden anlatarak canının çok acıdığını söylemişti.  Ebru Yaşar diz kapağının kırılmasıyla ilgili; ‘’Sevenlerimi üzmek, korkutmak istemem. Bilgi amaçlı paylaşıyorum. Düştüm ve diz kapağım kırıldı. Şimdi ameliyata girip inşallah toparlayacağım’’ diyerek takipçilerini bilgilendirdi. Daha sonrasına ameliyata alınan şarkıcı, ameliyat sonrasında da takipçilerini bilgilendirmeyi ihmal etmedi. 

YAŞAR: TARİFSİZ ACI YAŞADIM

Otomobilinden inerken düşüp diz kapağını kıran ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kötü haberi sosyal medya üzerinden hayranlarına duyurmuştu. Ameliyat öncesi ve sonrasında da hayranlarını bilgilendirmeyi ihmal etmeyen şarkıcı, ameliyattan çıktıktan sonra sağlık durumuyla ilgili son bilgilendirmeyi yaptı. Yaşar ameliyat sonrası fotoğrafını paylaşarak; ‘’Sevenlerim, dostlarım kırılan dizim için yapılan ameliyat başarıyla geçmiş. Arayan mesaj atan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Tarifsiz bir acı yaşamadım ama daha iyiyim. Bu vesileyle katılmak üzere söz verdiğim tüm organizasyonlarım için de üzgünüm. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere’’ notunu paylaştı. Ünlü şarkıcıya yaptığı ilk paylaşımdan son paylaşıma kadar hayranları ve dostları tarafından yüzlerce yorum ve mesaj geldi. Yaşar’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla iyi olduğunu duyurması ise, sevenlerinin yüreğine su serpti. 

ebru yaşar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal