Fenerbahçe Taraftarları Ayağa Kalktı: Milyoner’de Sorulan Soru Ortalığı Karıştırdı

Dün akşam Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak ister yarışmada sorulan bir soru, Fenerbahçe taraftarlarını sinirlendirdi. İşte sosyal medyayı ayağa kaldıran o soru…

10.01.2022-09:46 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-09:46) Fenerbahçe Taraftarları Ayağa Kalktı: Milyoner’de Sorulan Soru Ortalığı Karıştırdı

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster’de, sunucu Kenan İmirzalığlu’nun yarışmacıya yönlendirdi soru, sosyal medyada büyük tepki çekti. Öznür Özdemir simli yarışmacının, 3 bin TL barajında "Galatasaray'ın Süper Kupa ve UEFA Kupası şampiyonluğu gibi başarılarıyla övünen arkadaşına sürekli 'Biz de sizi 6-0 yendik' diyerek karşılık veren biri muhtemelen hangi takımı tutmaktadır?" şeklinde bir soru soruldu. Yayınlanan soru sonrasında Fenerbahçe taraftarları sosyal medyada büyük tepki gösterdi. 

GALATASARAY SORUSU TARAFTARLARI KIZDIRDI 

Dün akşam yayınlanan bölümde yarışmacı Öznur Özdemir, 3 bin TL değerindeki soruya geldi. Sunucu İmirzalıoğlu, genç yarışmacıya "Galatasaray'ın Süper Kupa ve UEFA Kupası şampiyonluğu gibi başarılarıyla övünen arkadaşına sürekli 'Biz de sizi 6-0 yendik' diyerek karşılık veren biri muhtemelen hangi takımı tutmaktadır?" sorusunu yöneltti. Sorunun şıkları arasında Fenerbahçe seçeneğinin yer alması taraftarları sinirlendirdi. Sosyal medyada Fenerbahçe düşmanıatv hasthagiyle tepkisini gösteren taraftarlar, atv'yi boykot çağrısı yaptı.


SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI 

Yayınlanan yeni bölüm sonrasında sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Taraftarlar, "Fenerbahçe düşmanı ATV" etiketini yaptıkları paylaşımlarla Twitter gündemin zirvesine taşıyan sarı-lacivertli taraftarlar sorulan soruya tepki gösterdi. 


KENAN İMİRZAIOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Reyting rekorları kıran Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacının sorunun cevabını düşünmesi üzerine, Kenan İmirzalıoğlu’nun Fenerbahçeli olduğunu sanan yarışmacı ünlü sunucuya "Sizi Fenerbahçeli olarak hatırlıyorum aklımda öyle kalmış" dedi. Bunun üzerine ünlü oyuncu da "Benim takım UEFA Kupası'nı alan. Aynı zamanda da altı yiyen. Yanlış hatırlamışsınız" cevabını verdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal