Kendini Beddua Yağmuruna Tutan Ece Üner Başına Gelen O Kötü Olayı Sosyal Medyadan Duyurdu!

Yıllardır haber spikerliği yapan ünlü isim Ece Üner, kendisini cahillikle suçlayan takipçilerine sosyal medya üzerinden gönderme yapmıştı. Başına gelen kötü haberi duyuran Üner, o olayı böyle tiye aldı…

10.01.2022-09:25 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-09:25)

Ekranların sevilen haber spikeri Ece Üner, yıllardır sürdürdüğü başarılı kariyerini bırakıp, program sunuculuğuna başlamaya karar vermişti. Ünlü spiker, haber sunduğu sıralarda olaylara kattığı öznel bakış açısı ve sert tutumları nedeniyle sık sık sosyal medyanın diline düşen haberciler arasında yer alıyordu. Kısa sürede büyük bir takipçi kitlesine ulaşan ve her dediği sosyal medya kullanıcıları arasında esprili bir dille konuşulan Ece Üner, kariyerinin zirvesindeyken haber spikerliğini bırakıp program sunuculuğuna başladı. Gündüz kuşağına geçip orada program sunmaya başlayan başarılı spikerin yıllar önce Aslı Şafak’ın programında ele aldığı bir konu tekrar gündeme gelince, eleştiri oklarının da kendisine yönelmesine sebep oldu. Yapılan yorumlar ve atılan mesajlar sonrasında kendisine esprili bir şekilde sosyal medyadan beddua eden ünlü spiker, başına gelen o kötü olayı duyurdu. 

ÜNLÜ SPİKER KENDİNE YAZIK ETTİ

Spikerliği bırakıp gündüz programı sunuculuğuna başlayan Ece Üner, yaklaşık üç yıl önce katıldığı Aslı Şafak’ın programında ele aldığı konu yüzünden linç yedi. Üner; ‘’Psikolojide bir kural varmış; 3 dakikadan fazla bir kavga uzuyorsa ve birisi meseleyi uzatıyorsa o seninle ilgili bir problem değildir. O, onunla ilgili problemmiş. Bunu anladığın andan itibaren zaten aydınlanıyorsun. Vay bana nasıl söylenir, vay beni sevmiyor mu, beni aşağılıyor mu, beni aldatıyor mu… Sen değilsin kardeş mesele. Egonu öldür. Ego zaten çok büyük bir düşman’’ demişti. Yıllar sonra tekrar ortaya çıkan bu tepki çeken görüntülerden sonra ünlü spiker; ‘’Bu Ece Üner çok cahil bir kadın keşke ölse. Vallahi dert tasa kalmaz memlekette’’ diyerek yapılan yorumlara komik bir yaklaşımda bulunmuştu. Üner’in yaptığı bu göndermeden sonra ünlü spikerden kötü haber geldi. Başarılı sunucu koronavirüse yakalandığını sosyal medya üzerinden duyuyarak; ‘’O son bedduayı etmeyecektim kendime. Kovid testim pozitif çıktı. Sağlığınızın kıymetini bilin. Gerisi bomboş. Tüm geçmiş olsun dileklerine çok teşekkür ederim’’ dedi. 

ece üner

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal