Ece Üner İle Susma Programında Dizileri Aratmayacak Olay: Eşim Beni Yeğenimle Aldattı

Ece Üner İle Susma programına katılan Sedat Akbalık, eşi için "Beni yeğenimle aldattı" demişti. Sedat Akbalık’ın eşi stüdyoya geldi.

05.10.2021-11:46 - (Son Güncelleme: 05.10.2021-11:46) Ece Üner İle Susma Programında Dizileri Aratmayacak Olay: Eşim Beni Yeğenimle Aldattı

Sedat Akbalık isimli adam eşi için "Beni yeğenimle aldattı" demişti. Bunun üzerine de eşi Nesrin stüdyoya geldi. Sedat, Nesrin ve Murat arasında büyük yüzleşme yaşandı. Nesrin’in babasının, "Sedat eve farklı adamlar getirerek kızıma hangi yoldan olursa olsun para kazandırmak istedi" demesi ortağı iyice karıştırdı. Baba ortaya attığı iddialara bir yenisini de ekleyerek, "İkisi bir olup kızımın üzerinden para kazanmak istiyorlardı" ifadelerini kullandı.

ECE ÜNER İLE SUSMA PROGRAMINDA YENİ İDDİALAR

Nesrin önceki yayınlarda eşinin yeğeni Murat ile olan birlikteliğini kabul etmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı, "Sedat eve ve çocuklara bakmıyordu ben de boşluğa düştüm." Nesrin’in ablası da kardeşinin eşini birçok kişi ile aldattığını ve Sedat'ın bu durumu bilip sustuğunu iddia etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal