28.04.2021-14:41 (Son Güncelleme:14.03.2023-17:07)


1

Ece Üner, 21 Temmuz 1981 tarihinde İstanbul'da doğdu.



2

Üner 2013 yılında Deniz Bayramoğlu ile evlenmiştir.



3

Selin Ciğerci hafta sonu Konya'da kendi mağazasının açılışına katılmıştı. Güzellik merkezinin önüne gelen kalabalık grup, "Konya'dan defol" diyerek bağırmaya başlamıştı. O esnada merkezde olan Ciğerci ise güvenlik güçleri tarafından çıkarılmıştı. Spiker Ece Üner de bu haberi sunarken yaptığı yorumla gündem oldu. Ece Üner konuşmasında "Konya insanı misafirperver gittim gördüm. Gel ne olursan gel yeter ki Selin Ciğerci olma... Gururluydu ama linç edildi. Merkezi hizmet veremeden kapatıldı" dedi. Ece Üner konuşmasının devamında ise "Burada linç girişiminde bulunan bir grup insana da sormak lazım; sayın Bülent Ersoy'un ziyaretinde böyle bir olay yaşandı mı? Konya'da erkek müritlerini taciz eden badeci şeyhe bu tepki verildi mi? Kafasına kürekle vura vura köpeğe işkence yapan kişi için aynı kalabalık toplandı mı? Protesto edenler o iş yerine ruhsat veren belediyeye oy vermedi mi? Niye estetik merkezine bu öfke?" diyerek isyan etti.



4

Ünlü Gazeteci Ece Üner, televizyonda yaptığı çıkışlarla oldukça tanındı.



5

Kim Kardashian'ın Azerbaycan-Ermenistan çatışmalarıyla ilgili çıkışına, "Kardashian'ın kameraları göstermeye alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" sözleriyle cevap vermişti.



6

Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının tespit edilmesinin ardından fahiş fiyat artışlarına dikkat çekerek, "Virüs mü, fırsatçılar mı daha hızlı yayılıyor, bilemedik. Sorsan hepimiz Müslümanız. Ama gel gör ki, namaz 5 vakit, ahlak 24 saat farz" dedi.



7

''Güzel günler göreceğiz diye diye en sonunda Kerimcan Durmaz'ın en müstehcen yerini bile gördük. Bir derginin kapağındaki karikatürde eline hortumu almış bir adam 'Herkes dışarıya çıksın da bir ülkeyi yıkayalım pislik içinde kaldı ortalık' diyordu. Gerçekten yıkayalım bu ülkeyi yoksa bu Kerimcanlar durmaz''



8

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili "Acı çekiyoruz ve kimse duymuyor. Cehennem acı çektiğin değil acı çektiğini kimsenin duymadığı yerdir derler. Cehennemdeyiz. Artık duyun bizi."



9

Üner, Ebubekir Sofuoğlu'na ağır ifadelerle tepki gösterdi. Üner, "Üniversiteler fuhuş evi'' sözlerine yanıt verdi. Üner, "Bunun gibi adamların görülmesi için illa çıkıp bu derece saçmalaması mı lazım? Sussa kimse görmeyecek miydi? Bu zihniyetiyle buralara nasıl geldi? Onu bu soruyla baş başa bırakalım. Biz asıl sormamız gereken soruları soralım. Üniversiteler fuhuş evi diyen Sofuoğlu üniversitede profesördür. Üniversiteler fuhuş evi ise o halde Sofuoğlu kendisini ne olarak itham etmiştir? O sırada öğrencileri onun hangi yanlış düşüncelerine maruz kaldı? Böylesi kaç kişi sustuğu için gözden kaçırılıyor? Bu arada atanamayan kaç bin pırıl pırıl öğretmenin olduğu bir ülkedeyiz. Bunun için bazıları canına kıyıyor. Ayıp" dedi.



10

"Ece Üner çok cahil kadın, keşke ölse" paylaşımını yapan Ece Üner, koronavirüse yakalandıktan sonra "O son bedduayı kendime etmeyecektim" dedi. Ece Üner’in sağlık durumunun nasıl olduğuna dair bir bilgi gelmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr