26.02.2022-13:30 (Son Güncelleme:15.06.2023-09:04)


1

Ayrılıkları ile herkesi üzen ünlüler

Ayrılıkları ile herkesi üzen ünlüler

Ezgi Eyüboğlu - Kaan Yıldırım çiftinin evliliği örnek olarak gösteriliyor ve çok beğeniliyordu. Ezgi ve Kaan'nın evlilikleri bir anda bitmişti. Şimdi ise ikisi de çok mutlu oldukları ilişkileri var.



2

Kutsi

Kutsi

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sibel Ülker Kutsi’ye “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” iddiasıyla boşanma davası açtı. Dava 3 Temmuz’da İstanbul Anadolu 16. Aile Mahkemesi‘nde görülecek. Dava dosyasında Sibel Ülker‘in 2,5 yıllık evliliğine dair psikolojik şiddet dahil çok ciddi iddiaları var. 19 Haziran’da ekrana gelecek “Üvey Anne” dizisinde başrol oynayan Kutsi‘nin geçen günlerde eşi yokken Maltepe‘deki evden tasını tarağını toplayıp ayrıldığı ortaya çıktı.



3

Uraz Kaygılaroğlu - Melis İşiten

Uraz Kaygılaroğlu - Melis İşiten

Uraz Kaygılaroğlu - Melis İşiten çifti sosyal medyanın favori çiftlerinden biriydi. Çiftin ayrılık kararı almaları takipçilerini şaşırtmıştı.



4

Demet Özdemir

Demet Özdemir

İddialara göre Demet Özdemir'in rol arkadaşları ile samimi tensel temasları Oğuzhan Koç ile aralarının açılmasına neden oldu.



5

Ayrılacakları söylenen çift magazin gündemine bomba gibi düşerken Burak Özçivit'ten ilk açıklama geldi ve iddiaları yalanladı.



6

PuCCa - Serhat Osman Karagöz

 PuCCa - Serhat Osman Karagöz

PuCCa - Serhat Osman Karagöz çifti evlenme kararları kadar boşanma kararı almaları da hayranlarını oldukça şaşırtmıştı. İkilinin ayrılığı üzdü elbet ama şu an ikisi de oğulları Batı için devamlı iletişim halindeler.



7

İbrahim Kutluay - Demet Şener

İbrahim Kutluay - Demet Şener

İbrahim Kutluay - Demet Şener çifti 10 senelik evlilikleri vardı. Çiftin ilişkilerinin başlangıcı, bir başka kadının kalbinin kırılmasıyla olmuştu.



8

Ece Binay - Mahsun Kırmızıgül

Ece Binay - Mahsun Kırmızıgül

Geçtiğimiz haftalarda Mahsun Kırmızıgül'ün, eşi Ece Binay'ı genç bir kızla aldattığı ortaya çıkmıştı. Kısa süre içinde boşanan çift magazin gündemine oturdu. Ece Binay ayrılık sonrası ilk açıklamayı yaptı.



9

“İddia edilen; evliliğimizin iki yıldır zaten bitmiş olduğu, iki senedir birlikte yaşamadığımız, ayrı yaşadığımız, benim iki yıldır daimi olarak Amerika’da yaşadığım, evliliğimi bırakıp Amerika’da yaşamayı tercih ettiğim söylemleri kesinlikle doğru değil.” “Evliliğimizin başından beri ailece Amerika’ya gidip geldiğimiz çevremiz tarafından bilinmektedir. Sadece son bir yıldır uzun süreli olarak Amerika’da oluşum, sahip olduğumuz Green Card’la ilgili olarak orada süre doldurma gerekliliğindendir. Bu süreçte kızımıza ana sınıfı eğitimi de Amerika’da aldırmak ortak kararımızdır.” “Yine bu son bir yıl içerisinde kızımla Türkiye’den uzak kaldığımız süreler en fazla iki ya da üç ayı geçmemiştir ve bu bir yılı sürekli olarak Türkiye-Amerika arası gidiş gelişlerle ailece bir arada geçirmişizdir. Boşanmaya kadar da evlilik birliğimiz normal şekilde devam etmiştir. Amerika’da bulunma konusuyla ilgili olarak hiçbir zaman bir fikir ayrılığımız olmamıştır.”



10

Sagopa ve Kolera

Sagopa ve Kolera

Sagopa ve Kolera, 11 senelik evliliklerini bitirmişlerdi. Çiftin evliliklerini kavgalı olarak bitirdiği bitirdikleri biliniyordu. Ancak Kolera, boşandıktan 2 sene sonra açıklamalarda bulundu.



11

Merve Dizdar - Gürhan Altundaşlar

Merve Dizdar - Gürhan Altundaşlar

Kendi gibi oyuncu olan eşi Gürhan Altundaşar ile 2008 yılında evlenen Merve Dizdar ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyurdu.



12

Merve Boluğur - Murat Dalkılıç

Merve Boluğur - Murat Dalkılıç

Merve Boluğur - Murat Dalkılıç çifti davul zurnalı kız alması ve samimi düğün merasimi ile evlenmişti. Ancak evlilikleri sadece 2 yıl sürdü.



13

Necati Şaşmaz - Negahan Şaşmaz

Necati Şaşmaz - Negahan Şaşmaz



14

Şahinşah - Ceyda Yılmazer

Şahinşah - Ceyda Yılmazer



15

Özge Borak - Ata Demirer

Özge Borak - Ata Demirer



16

Çağla Şikel - Emre Altuğ

Çağla Şikel - Emre Altuğ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr