Konuğuna Eşlik Edip Ağlamaya Çalışan Ece Üner, Sosyal Medyanın Diline Düştü

Haber spikerliğinden televizyon programcılığına geçen Ece Üner, programına katılan konuğunun başından geçen kötü olayları anlatırken ağlamasına, kendisinin de ağlayarak eşlik etmeye çalışması, sosyal medyada alay konusu oldu.

29.09.2021-09:46 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-09:55)

Televizyonların sivri dilli spikeri olarak tanınan Ece Üner, yeni sezonda gündüz kuşağında program yapmaya başladı. Programında zorlu hayat hikayeleri olan insanları ağırlayan Üner, son bölümünde konuğunun ağlamasına eşlik etmeye çalıştığı anlarla sosyal medyanın diline düştü.

Ece Üner’ün sunuculuğunu yaptığı ‘Ece Üner’le Susma’ programının son bölümünde yaşananlar sosyal medyanın diline düştü. Programa katılan ve 4 çocuğu ile zorlu şeyler yaşadığını anlatan kadın, göz yaşlarını tutamadı. Oldukça zorlu bir evliliği olduğunu, eşinin  bağımlı olduğunu ve çocukları ile kendisine kötü davrandığını ifade eden kadın, ‘Ben 24 saat uyumamışım 2 tane çocuğun 1 tanesini eline almıyor. Kafasını çekmiş güzel etmiş, her şey ona güzel geliyor. Ama bana gelmiyor. Artık yıpranıyorum. Bir tek 4 çocuğu çekmiyorum. Senin aileni de çekiyorum, işini de çekiyorum, hesabını da tutuyorum. Her şekilde Zeynep Zeynep. Bir tane şarjı alıp doldurmuyor. Zeynep şarja tak, hesabını yap. Yoruldum, usandım, bezdim, tiksindim. Nasıl seveyim seni? Bana o kadar şeyler yapmışsın. Ben yine çalışırım yine kazanırım, yaparım. Bana diyor ki senden elimi çekersem bir hiçsin. Kim hiç? Sen bana ne yaptın ki ya? Benim gücümle kendi gücüne güç kattın’ şeklinde anlattı.

ece üner

ECE ÜNER'İN AĞLAMA ÇABASI İŞE YARAMADI

Yaşadıklarını hüngür hüngür ağlayarak anlatan kadına eşlik etmek isteyen Ece Üner’in yüzündeki ifade izleyicinin dikkatini çekti. Konuğunun anlattıklarına ağlamak isteyen Üner, her ne kadar uğraşsa da ağlatamadı. Kameralara yansıyan bu anlar ise sosyal medyada alay konusu oldu. 

Kadının anlattıkları karşısında Ece Üner'in yüzündeki ifade ise dikkatli gözlerden kaçmadı. Üner, bir süre ağlayacak gibi olsa da gözyaşını tüm çabasına rağmen akıtamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal