01.08.2022-09:36 (Son Güncelleme:15.08.2023-16:25)


1

Ece Erken 1 Mayıs 1978 tarihinde dünyaya gelmiştir. Çorlu’da dünyaya gelen Erken, aslen Samsun’ludur. Ece Erken’in babası subaydır. Babası dubay olduğu içinde sürekli tayini çıkmış. Dolayısıyla Ece Erken Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşamıştır. Ece Erken lise eğitimini İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Ünlü oyuncu ve sunucu Ece Erken’in babası ile annesi ayrılmıştır. Bundan dolayı da Erken, Beşiktaş’ta annelsi ile birlikte yaşıyor. Ece Erken’in bir ağabeyi var.



2

Ece Erken, Tuncer Öztarhan ile 1 Eylül 2008 tarihinde evlendi. 2008 yılında evlenen çiftin evlilikleri uzun sürmedi ve 2009 yılında boşandılar. Güzel sunucu Ece Erken, 24 Haziran 2014 tarihinde ise Serkan Uçar ile dünya evine girdi. Çift, İzmir'de evlendi. Ece Erken’in 7 Nisan 2015'tarihinde Eymen isminde bir erkek çocuğu oldu. 24 Haziran 2014 tarihinde dünya evine giren çift bir yıl sonra 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı. Eşinin kaybıyla zor günler yaşayan güzel sunucu Ece Erken, 44 yaşındadır.



3

Ece Erken eski eşini ifşa etti

Ece Erken eski eşini ifşa etti

Eşini kaybettikten sonra oldukça zor günler yaşayan ve oğluna sarılarak toparlanan Ece Erken, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla şaşırttı. Oğlunun biyolojik babasını ifşa eden Erken, "vicdanlı adamlardan çocuk yapın" uyarısı ile de dikkat çekti.



4

Sunuculuk kariyeri

Sunuculuk kariyeri

Ece Erken, sunuculuk kariyerine 12 yaşında başladı. Erken, 12 yaşındayken Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyonunda sunucu olarak çalışmıştır. Daha sonrasında Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te çalışmıştır. Ece Erken sonrasında İstanbul’a geldi ve Kral TV’de çalışmaya başladı. Kral TV’de çalıştıktan sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva’da çalıştı. Ünlü oyuncu ve sunucu Ece Erken, televizyonculuk kariyerine ilk olarak Star Tv’de başladı. Erken, televizyon kariyerine sonrasında ise Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalışarak devam ettirdi. Ece Erken, 4 yıl boyunca Show TV’de program yaptı. Erken, Kanal 1'de de sunuculuk yaptı. ATV'de “Mavi Şeker” adlı programın sunuculuğunu yaptı.



5

ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte “Enbeyaz Geceler” adlı programın sunuculuğunu yapan güzel sunucu FOX TV'de de "Aç Aç Kazan" isimli televizyon programını sundu. Ece Erken, Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile “Hayata Gülerken” adlı eğlence programını 2011 yılında sundu. Ünlü sunucu Erken, Beyaz TV'de yayınlanan “Tatlım Benim” adlı programı sundu.



6

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğramış. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.



7

Neler oldu?

Neler oldu?

Eşini toprağa vermesinin ardından 40 geçen Erken, yayınladığı mesajla herkesi şaşırttı. Erken'in paylaşımında eşiyle 15 Ocak'ta yaptığı konuşma da yer aldı. Mesajda Mahmutyazıcıoğlu'nun Erken'e "Son nefesimi senin kolunda vereceğim. İyi ki varsın seni seviyorum" dediği, Erken'in de "Ben de son nefesimi senin kolunda vereceğim. İnşallah ilk ben giderim, çekmem acı" cevabını verdiği görüldü. "15-01-22 yazışmamız Dubai'ye yanıma geldiği sabah. Bugün canım Şafağımın 40'ı, sabahsız geceler, her günün tekrarı, sadece aynı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün. Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah'ım kimseye yaşatmasın. Eşimi toprağa verdiğim gün nasılsam öyleyim, bakımsız, ne giydiğim nasıl göründüğümün öneminin olmadığı sadece eşime dua edeceğim bir gün. Nefesi o kadarmış benim güzel yüzlümün, hiç hak etmediği şekilde kaybettim. Onu çok sevdiğim için biliyorum ki büyük bir sınavdayım, Allah bana kaldıramayacağımdan fazla yük yüklemez diye inanıp yoluma öyle devam ediyorum."



8

Soyadını sildi

Soyadını sildi

Ece Erken sosyal medyada eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun soyadını sildi. Bir takipçisi Ece Erken'e 'Eşinizin soyadını neden sildiniz?' diye sordu. Erken ise 'Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için. Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum' yanıtını verdi.



9

"Oğlumla her zamankinden daha fazla ilgileniyorum, bir çok eşini, yakınını kaybedenle görüşüyorum, mesajlaşıyorum, onlarla güçleniyorum, iyileşiyorum, hepsine buradan teşekkür ederim. Her insan bazen dökülür, lakin mevsimi gelince Allah yeniden toparlar, toparlayacağım inşallah. Şafak oğlumun baba yokluğunu giderirken; benim içinde eşten, sevgiliden öte, ailemdi, merhametli, vicdanlı, mükemmel bir baba, iyi bir evlat ve fedakar bir eşti hala yaptığı yardım ve iyilikleri duyup onunla gurur duyuyorum. Sosyal medyada ilk günden beri tehditler almama rağmen, katillerin peşine düştüm, hadisler paylaşıp, kendimi teselli edip iyi insanlardan Yasin okuyup, Hatim indirmeleri gibi eşimin ruhunun huzuru için paylaşımlarda bulundum. şimin o güzel yüzünü yayınladım, yasımı sessiz yaşamadım ve asla pişman değilim eşim de olsa aynısını yapardı. Katillerin peşini bırakmazdı. Babaannesi "Fayyeme" olan aşkını yazdım diye annesini sevmediğim yazılmış. Şafak çok sıkı dalga geçerdi yazılan, çizilenle, bana da arada takıyorum diye hep kızardı ama ben insanlar ne deri bırakıp, yorum okumayalı tam 40 gün oldu yine de açıklayayım kötü düşünen kim varsa bütün ailesi bilir ki en özeliydi babaannesi ve annesi Hacer teyze eşimin vefat ettiği 6.gün arayıp oğlunu mutlu ettiğimi, ailede küs olanları barıştırdığımı söyledi ve Allah senden razı olsun dedi. Eşimi defnettikten sonra cenazeye geç gelen, gelmeyen, yapılan veya yapılmayan paylaşımlara bile tepki gösterip takipten çıktığım yakınları ve yakınlarım oldu, herkesin kendi hayatı, yakınlığı, haddim değildi ama yaptım ve pişman değilim. Benim eşim doğal yollarla ölmedi ki yasımı sessiz sedasız yaşayayım."



10

Oyuncu Eren Hacısalihoğlu ile bir kahvecide sohbet ederken objektife yansıyan ünlü sunucu, fotoğraflarının çekildiğini fark edince açıklama yapma gereği duydu. "Lütfen yanlış bir şey yazılmasın. Eren, Şafak’ın da çok yakın arkadaşıydı. Aile dostumuzdur."



11

Ece Erken'den sitem dolu paylaşım

Ece Erken'den sitem dolu paylaşım

Bu paylaşımdan bir süre sonra ünlü sunucu, geçtiğimiz gün Instagram hesabından şu açıklamayı yapıt; "Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak'a ‘Abi' diyen, peşinde gezen 'Param yok, bana borç al' diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış"



12

Ece Erken eşine de seslenip arkadaşlarına sitem etti, ‘En yakınların mal kaçırdı, ‘Çavuş’ soyadlı birinin üstüne yaptılar her şeyi… ‘Arkadaşım’ dediğin dolandırıcı şerefsiz çıktı. Borcu varken ‘borcu var’ dedi. Ah be Şafak’ım hiç dostun, hiç adam yokmuş çevrende. Allah seni kurtarmış’



13

ECE ERKEN'İN ESKİ SEVGİLİLERİ VE EŞLERİ

ECE ERKEN'İN ESKİ SEVGİLİLERİ VE EŞLERİ

Ünlü sunucunun eski birlikteliklerini sizler için derledik.



14

HACI SABANCI

HACI SABANCI

Hacı Sabancı'nın ailesinin istememesi üzerine ilişkileri bitmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr