Üç Kuruş’un Bahar’ı Nesrin Cavadzade’den Kötü Haber Geldi!

Başarılı oyuncu Gökhan Alkan’dan sonra Nesrin Cavadzade’den de kötü haber geldi. Üç Kuruş’un başrol oyuncusu o haberi paylaştı. İşte detaylar…

10.01.2022-08:56 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-08:56)

Ekranların sevilen oyuncusu Nesrin Cavadzade, yer aldığı birçok projede adından başarıyla söz ettirdi. Hayat verdiği karakterlerin her birinde çok başarılı işlere imza atan ünlü oyuncu, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteriyle unutulmaz bir performansa imza attı. Başarılı oyuncu canlandırdığı karakteri o denli güzel oynadı ki, Yasak Elma’nın seyircisi Şahika’yı hem çok sevdi hem de çevirdiği entrikalar nedeniyle sosyal medyada çok konuştu. Dizideki bu başarılı oyunculuk performansından sonra Cavadzade, yeni bir projeye başladı. Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Üç Kuruş dizisi, kısa sürede çok sevilen ve merak edilen diziler arasında yerini aldı. Her yeni bölümüyle yeni maceralara açılan dizinin başrollerinden Nesrin Cavadzade ise, Üç Kuruş dizisinde Bahar Yöndel karakterine hayat veriyor. 

ÜNLÜ OYUNCU DA YAKALANDI

Son zamanlarda artan koronavirüs vakalarında her sektörde olduğu gibi oyunculuk sektörü de oldukça fazla etkilendi. Her gün birçok dizinin başrolünden koronavirüs haberleri birer birer gelirken, bugün bu vakalara bir yenisi daha eklendi. Ekranların sevilen oyuncusu Nesrin Cavadzade koronavirüse yakalandığını duyurdu. Ünlü oyuncunun uzun bir süredir aşk yaşadığı yakışıklı sevgilisi Gökhan Alkan da geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Başarılı oyuncunun yer aldığı Kalp Yarası dizisi, dizinin başrolünün koronavirüse yakalanması sebebiyle çekimlere ara vermişti. Bu haberden sonra şimdi de ünlü oyuncunun sevgilisi Nesrin Cavadzade’nin de testi pozitif çıktı. Güzel oyuncu sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapmazken, Üç Kuruş dizisinin yine çekimlere ara verip vermeyeceği, dizinin hayranları arasında merak konusu oldu. 

nesrin cavadzade

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal