Ünlü Oyuncu Seda Bakan Yakın Arkadaşı Hadise’nin Evlilik Tarihi Hakkında İlk Kez Konuştu!

Ekranların sevilen oyuncusu Seda Bakan, kızı Leyla ile sahilde yürüyüş yaptığı sırada objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncunun yakın arkadaşı Hadise hakkında yaptığı açıklamalar ise herkesi güldürdü.

08.01.2022-17:52 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-17:52)

Dizi ve filmlerin aranan yüzü başarılı oyuncu Seda Bakan, önceki gün kızı Leyla ile birlikte kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu Bakan, oyunculuk piyasası ve yakın arkadaşı Hadise hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde bazı meslektaşlarına ‘’Allah belasını versin inşallah sektörden silinirler’’ tarzında cümleler sarf eden Elçin Sangu da soruldu. Bunun üzerine kendi düşüncelerini dile getiren ünlü oyuncu; ‘’Çalıştığınız yerde her şey olabilir. Ben duygu üretmemeye çalışıyorum insanlarla çalışırken. Herkes de bilir o hassasiyetimi. Duygu üretirsem oynayamıyorum, profesyonel düşünmeye çalışıyorum. İşimi yapıp, evime gidiyorum. Yoksa düşünecek çok şey var’’ yanıtını verdi. Bunun üzerine; ‘’Setlerde sizi rahatsız eden bir olay ile karşılaşmadınız mı?’’ sorusu üzerine başarılı oyuncu; ‘’Tabii ki oluyor, sizin olmuyor mu? Bir şekilde üzerine gitmemeye çalışıyorsun, hayat her şeyi takmaya değmez. İşimize devam edip hayatımıza bakmak gerekir’’ şeklinde verdiği yanıtla olayların olumlu tarafından baktığını açıkladı. 

BAKAN: DÜĞÜN OLURSA GİDERİZ

Boş zamanlarında kızı Leyla ile vakit geçirdiğini söyleyen güzel oyuncuya hemen yakın arkadaşı Hadise soruldu. Çocukları çok sevdiği bilinen ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde çıktığı sahnede kucağında bir bebekle dans etmişti. Bunun üzerine düşüncelerini söyleyen güzel oyuncu Bakan; ‘’Hadise'ye bayılıyorum. Hadise çocukları çok seviyor, çok hümanist bir insan, insanları da çok seviyor. Öyle denk geliyor, bebek gördüğü zaman dayanamıyor alıyor, ben de öyleyim. Hadise'nin kendi yeğeni var Melik Hamza ile de arası çok iyi, tüm bebeklerle iyi. Öyle olması gerekmiyor mu? Hayvanları, insanları, bebekleri sevmemiz gerekiyor’’ diye konuştu. Yakın arkadaşının bir süredir aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler ile bu yıl evlenip evlenmeyeceği sorusuna ise; ‘’Bu işler kısmet. Yakışıyorlar, mutlu olsunlar. Düğün olursa gideriz tabi’’ sözleriyle güldürdü. 

SEDA BAKAN

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal