Mahsun Kırmızıgül Yeni Albümüyle Bir Döndü Pir Döndü! Yıllar Sonra Sektöre Dönen Şarkıcı Rekor Kırdı!

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül yıllar sonra yeniden müzik piyasasına geri döndü. Yeni albümüyle sevenlerine yeniden kavuşan şarkıcıyı, Demet Akalın duygulandırdı.

08.01.2022-16:54 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-17:04)

Sesi ve şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, müzik piyasasına tam tamına on altı yıl ara vermişti. Büyük bir hayran kitlesi bulunan ve yediden yetmişe herkese bir dönem şarkılarıyla tesir etmiş olan ünlü şarkıcı yeniden sahnelere geri döndü. Yılbaşı gecesi unutulmaz performansıyla yeniden sahneye çıkan başarılı şarkıcı, on altı yıl aranın ardından yaptığı yeni albümünden parçaları da, yeni yılda sevenlerine sunmuştu. Yetenekli şarkıcının tekrardan sahalara dönmesi hayranlarını havaya uçururken, bazı meslektaşlarının da büyük bir sevinç yaşamasına neden oldu. Uzun süren yılların ardından yeni şarkılarını seslendiren Mahsun Kırmızıgül’e ise en çok destek veren meslektaşı, Demet Akalın oldu. Ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Kırmızıgül’e; ‘’Bizden aldığın 16 yıl için affedilmezsin kral ama, şarkılar o kadar güzel ki… Eskileri de dinleyip ağlamayan beri gelsin…’’ diyerek düşüncelerini dile getirdi. 

KIRMIZIGÜL: KİMLERE NELER YAPTIM NELER 

‘’Hoş Geldin’’ isimli yeni albümüyle on altı yıl aranın ardından yeni şarkılarını seslendiren ve hayranlarına sunan başarılı şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’ün geri dönüşü hayranlarını ve yakın dostlarını sevindirmişti. Ünlü şarkıcının yeniden sahnelere çıkmasına ve yeni şarkılarını paylaşmasına en çok sevinen isimlerden biri olan Demet Akalın, övgü dolu sözlerle meslektaşına not düşmüştü. Akalın’ın sosyal medya üzerinden kendisine yaptığı yorumu yanıtlayan şarkıcı; ‘’Şu sanat dünyasında kimlere neler yaptım neler... Demetim içinden gelenleri paylaştığın için sana teşekkür ederim. Bu camiada katkılarım olan bana hocam diyen, abi diyen, usta diyen birçok insanın da canı sağ olsun’’ diyerek teşekkürlerini iletti. 

mahsun kırmızıgül

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal