Mehmet Ulay’dan Özcan Deniz ile Mahsun Kırmızıgül Açıklaması

Usta sanatçı Mehmet Ulay, Özcan Deniz ile Mahsun Kırmızıgül ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ulay, sektörün 'kıro' diyerek Özcan Deniz ile Mahsun Kırmızıgül’e ön yargılı baktığını belirtti.

18.02.2021-09:00 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-09:00) Mehmet Ulay’dan Özcan Deniz ile Mahsun Kırmızıgül Açıklaması

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Ulay, Özcan Deniz ile Mahsun Kırmızıgül hakkında konuştu. Ulay, türkücülükten gelen Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül’e ön yargılı davranıldığını vurgulayarak ‘Bu türkücülükten gelenlere maalesef bizim insanlarımız kıro muamelesi yaptılar’ dedi.

‘OYUNCULUĞUNA SEYİRCİ KARAR VERİR’

Ünlü oyuncu, ‘Entelektüel, işini yapan, iyi ve çalışan çocuklar bunlar. İkinci defa çalışıyorum Özcan’la. O kadar disiplinli, işine hakim ki. Oyunculuğuna seyirci karar verir. Son derece memnunum. Onlara ‘Alaylılar, Anadolu’dan geliyorlar, sinemayı nereden gördüler?’ falan diye öyle şımarıklık yapıyoruz ama müthiş yanılmışız. Ben de camia da ön yargılı davranmışız’ şeklinde konuştu.

‘BÖYLE KALACAKLARINI SANMASINLAR’

Ulay, son zamanlarda yıldızı parlayan bazı isimlerin şöhret hastalığına tutulduğunu vurgulayarak şunları söyledi: ‘Bazı oyunculara üzülüyorum birkaç sene sonra olmuyorlar. Ben bu yaşıma geldim hala oynuyorum. Onlar hiçbir zaman benim yaşımı geldikleri zaman oynamayacaklar. Çünkü başka bir şeye kapılıyorlar. Şöhret kimseye yaramamıştır. Çok okusunlar, hep böyle kalacaklarını zannetmesinler, yaşlanacaklar. Ben 79 yaşındayım. Benim emsalimde az oyuncu kaldı. Bu saatte dede falan oynuyorum, severek de oynuyorum. Şöhret geçici, disiplin ve insanlık, adam olmak daha önemli’

‘İnsanlar seni tanıyor diye havalara girmenin gereği yok. Ünlüler, resim çektirmiyorlar, selam vermiyorlar insanlara. O zaman gitme oraya. Oyuncu halktan kopuk olmamalı. Ne kadar yakın olursam halka o kadar iyi. Bizim disiplinimiz tiyatrodan geliyor’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal