Futbol dünyasında görülmemiş olay: Eski Trabzonsporlu Edgar Ie maçlarda ikiz kardeşini oynattı

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Edgar Ie’nin şu anda formasını giydiği Dinamo Bükreş takımında ikiz kardeş Edelino’yu oynattığı iddia ediliyor. Futbol dünyası bu iddiayla çalkalanıyor.

13.05.2024-17:53 - (Son Güncelleme: 13.05.2024-17:53) Futbol dünyasında görülmemiş olay: Eski Trabzonsporlu Edgar Ie maçlarda ikiz kardeşini oynattı

Süper Lig'in eski oyuncularından Trabzonspor ve Başakşehir'de forma giymiş olan Portekiz asıllı Gine Milli Takımı oyuncusu Edgar Le için Romanya'da dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre bir dönem Trabzonspor forması giyen Edgar Ie’nin şu anda formasını giydiği Dinamo Bükreş takımında ikiz kardeş Edelino’yu oynatıyor.

Futbol dünyasında görülmemiş olay

Pro Sport'un haberine göre; Edgar Ie, oldukça tartışmalı bir duruma karıştı. Şubat ayında Dinamo Bükreş'e transfer olan Edgar Ie'nin, 3 ay sonra bazı maçlarda kendisinin yerine ikiz kardeşi Edelino Le'yi sahaya sürdüğü ortaya çıktı. İddialara göre, ikiz kardeş Edelino'nun en az 5 maçta Edgar yerine Dinamo Bükreş forması giydiği belirtiliyor.

Futbol dünyasında görülmemiş olay: Eski Trabzonsporlu Edgar Ie maçlarda ikiz kardeşini oynattı

Romanya Futbol Federasyonu, bu skandalı soruşturmak üzere harekete geçti. Zor günler geçiren Dinamo Bükreş'in 8 puanının silinebileceği ve hatta doğrudan küme düşürülebileceği konuşuluyor. Pro Sport'un haberinde yer alan detaylar ise oldukça ilginç. Edelino Le'nin takım içinde İngilizce iletişim kuramaması, skandalın ortaya çıkmasına neden oldu. Edgar Le'nin akıcı bir şekilde İngilizce konuşmasına rağmen, ikiz kardeşi Edelino'nun sadece Portekizce konuşabildiği belirtiliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal