Amsterdam’a Aşk Tatiline Çıkan Aras Bulut İynemli ile Bige Önal Çiftinden Güzel Haber!

Geçtiğimiz aylarda ilişkilerini noktalayan ve ani bir kararla da barışan Aras Bulut İynemli ile Bige Önal çiftinden Önal, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. İşte habere ilişkin o detaylar…

08.01.2022-16:28 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-16:28)

Ekranların sevilen oyuncularından Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, uzun süredir dolu dizgin bir birliktelik yaşıyordu. Gözlerden ve sosyal medyadan uzak yaşadıkları ilişkilerini altı yıl kadar sürdüren başarılı çift, geçtiğimiz aylarda ani bir kararla ilişkilerini noktalama kararı alarak hem yakın dostlarını hem de hayranlarını şaşırtan bir karara imza atmışlardı. İynemli ile ayrılığının ardından babasının vefat haberiyle de sarsılan ünlü oyuncu zor zamanlar geçirirken, bir süre sonra Aras Bulut İynemli ile barıştıklarına dair iddialar ortada gezmeye başladı. İki başarılı oyuncu altı yıllık ilişkilerine verdikleri kısa aradan sonra tekrar bir araya geldiler. Kasım ayında Amsterdam’a bir aylık aşk tatiline uçan çift, ilişkilerini yeniden gözden geçirerek sağlamlaştırmaya karar verdi. Amsterdam’da bir ay boyunca kalan çift adeta oranın yerlisi gibi gezerek, sosyal medya üzerinden aşk dolu paylaşımlarını takipçilerine sundu. 

GÖZLERDEN UZAK AŞK TATİLİ

Altı yıllık ilişkilerini Temmuz ayında sonlandıran ve verdikleri ani kararla hayranlarını büyük bir üzüntüye sürükleyen Aras Bulut İynemli ile Bige Önal’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Temmuz ayında noktaladıkları ilişkilerine Ekim ayında daha fazla uzak kalamayıp barışan çift, Kasım ayında Amsterdam tatiline çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde objektife yansıyan güzel oyuncu Bige Önal, ayrılıklarının ardından İynemli ile barışmaları hakkında ilk kez konuştu. Zekeriyaköy’de görüntülenen güzel oyuncu muhabirlerin ilişkileri hakkında sorduğu soruya yanıt verdi. Arabasındayken soruyu yanıtlamak durumunda kalan oyuncu; ‘’Arkadaşlar her şey yolunda’’ diyerek ilişkilerinin iyi yönde gittiği konusunda ilk açıklamayı da yapmış bulundu.

bige önal

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal