Aras Bulut İynemli Bilgi Önal'dan Ayrılır Ayrılmaz Yaptığı Hareketle Herkesi Şaşırttı!

Aras Bulut İynemli altı yıldır beraber olduğu Bilge Önal'dan ayrılmıştı. Ayrılığın ardından yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin ilk işi Önal'la beraber yaşadıkları evden ayrılmak oldu.

17.07.2021-16:23 - (Son Güncelleme: 17.07.2021-16:23)

Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Çukur' dizisinde 'Yamaç' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, 6 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Bige Önal ile aşk yaşıyordu. Evlilik haberi beklenen ünlü çift, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı alarak herkesi şoke etti. Ayrılık kararından kısa süre önce de Göcek'te birlikte tatil yapan gözde aşıkların bu kararı magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. 

BİRLİKTE YAŞADIKLARI EVDEN AYRILDI

Üç hafta önce Göcek’te beraber tatil yapan çiftten Aras Bulut İynemli, sürpriz ayrılığın ardından Önal’la beraber yaşadığı Zekeriyaköy’deki evden taşındı. Yakışıklı oyuncu, Cihangir’de, geçtiğimiz ay final yapan 'Çukur' dizisindeki rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu’nun üst katına taşındı.


CEVABI ŞAŞIRTMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz hafta kız arkadaşıyla bir kafede sohbet eden ve gergin olduğu görülen Önal, çıkışta muhabirlere özel hayatı hakkında açıklama yapmıştı. Güzel oyuncunun 'evlilik' sorusuna verdiği tepki ise şaşırtmıştı. 31 yaşındaki güzel, basın mensuplarına, 'Her zaman soruyorsunuz, her zaman aynı cevapları alıyorsunuz. Artık sormayın şunları' açıklamasını yapmıştı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal