Aras Bulut İynemli'nin Gerçek Mesleği Nedir?

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli, gerçek mesleğini öğrenenleri şaşırttı!

25.05.2021-11:17 - (Son Güncelleme: 02.06.2021-19:04) Aras Bulut İynemli'nin Gerçek Mesleği Nedir?

Final yapmak üzere olan fenomen yapım Çukur’un yıldızı Aras Bulut İynemli, gerçek mesleği ile gündemde. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, İçerde, Çukur gibi Türk televizyonlarının unutulmaz yapımlarında izleyici ile buluşan Aras Bulut İynemli’nin gerçek mesleğini duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Aras Bulut İynemli Show Tv’nin ilgiyle izlenen yapımı Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakterine yakın zamanda veda edecek. Genç oyuncunun hayranları, İynemli’nin uzun süre ekranlardan uzak kalmasını istemiyor ve bir an önce yeni bir proje ile karşılarına çıkmasını umuyor.

ARAS BULUT İYNEMLİ’NİN MESLEĞİ

Aras Bulut İynemli, oyunculuğunun yanı sıra aşk hayatı ve özel hayatı ile de sürekli olarak gündeme geliyor. Uzun bir süredir meslektaşı Bige Önal ile nişanlı olan ünlü oyuncunun gerçek mesleğini duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemiyor.

Oyunculuk performansıyla beğeni toplayan İynemli'nin aslında bambaşka bir bölümden mezun olduğu ortaya çıktı. Aras Bulut İynemli, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümü mezunu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal