Aras Bulut İynemli, Çukur'un Sezon Finali Tarihini Açıkladı

Çukur dizisinin Aliço'su Rıza Kocaoğlu geçtiğimiz akşam doğum günün arkadaşları ile kutladı. Parti sonraki gazetecilerle sohbet eden Aras Bulut İynemli, Çukur sezon finali tarihini açıkladı.

22.03.2019-11:07 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-11:03) Aras Bulut İynemli, Çukur'un Sezon Finali Tarihini Açıkladı

Show TV ekranlarının en çok izlenen dizisi Çukur'da Aliço karakteri ile gönüllere taht kuran başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz akşam yakın dostları ile yeni yaşını kutladı.

40 yaşına basan Kocaoğlu'nun yakın dostu Aras Bulut İymemli, doğum günü partisine sevgilisi Bige Önal ile katıldı. Yakışıklı oyuncu İynemli, Çukur'un sezon finali ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ARAS BULUT İYNEMLİ VE SEVGİLİSİ BİGE ÖNAL KAMERALARA POZ VERDİ

Partiden ilk ayrılan Aras Bulut İynemli ve sevgilisi Bige Önal, mekan çıkışı objektiflere poz verdi. İynemli, Çukur'un sezon finaline 10 bölüm kaldığını duyurdu.

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli 25 Ağustos 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Aras Bulut İynemli oyuncu olma isteği ile uçak mühendisliği okuduğu dönemlerde kaydını dondurdu. TTNet, Patos ve Nescafe gibi birçok ünlü markanın reklam filmlerinde oynadı. Rol aldığı reklam fimleri bütün dikkati üzerine çekti ve 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinden gelen teklif ile oyunculuğa adımını attı. Dizide hayat verdiği Mete karakteri ile şöhreti yakaladı.

2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldı. Yine 2013 yılında 'Tamam Mıyız?' adlı sinema filminde İhsan karakterine hayat verdi. Aras Bulut 2015 yılında Hazal Kaya ile başrolünü paylaştığı 'Maral: En Güzel Hikayem' dizisinde rol aldı.

Aras Bulut İynemli şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine Yamaç karakterine hayat veriyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal