Cinayete Azmettirdiği Söylenen Gülben Ergen'den Manidar Paylaşım

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Gülben Ergen, Asım Bayram cinayetiyle gündeme gelmişti. Gülben Ergen, konuya ilişkin sessizliğini korurken manidar bir paylaşımda bulundu.

22.03.2019-10:56 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-11:39) Cinayete Azmettirdiği Söylenen Gülben Ergen'den Manidar Paylaşım

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in adı 12 yıl önce işlenen Asın Bayram cinayetine karıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan konunun zanlısı Murat Güneş'in ifadeleri şaşkınlık yaratmıştı.

Murat Güneş, verdiği ifadede kendisini cinayete tüm Türkiye tarafından tanınan ünlü birinin olduğunu ve 12 milyon dolar karşılığında cinayeti işlediğini ifade etmişti.

GÜLBEN ERGEN OLDUĞU SOSYAL MEDYADA İDDİA EDİLDİ

Murat Güneş'in ifadelerinin ardından cinayetin azmettiricisinin Gülben Ergen olduğu sosyal medyada iddia edildi.

Yaşanan olaylar üzerine Seren Serengil de Youtube kanalında yaptığı programda Gülben Ergen hakkında bilinmeyen detayları tek tek ifşa etti.

GÜLBEN ERGEN'DEN MANİDAR PAYLAŞIM

Gülben Ergen, iddialar üzerine sessizliğini korurken sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu. Ergen, paylaşımına 'Dinlenecek ve söylenecek şarkılar... Okunması gereken kitaplar... Muhabbete ortak olacağın dostlar... Eğlenceli, matrak arkadaşlar... Göstermelik değil, yaşamayı sevdiğin bir hayat ve dahası, heyecanlı, renkli, umut kokan hayallerin varsa... Yolundadır her şey' notunu ekledi.

Fotoğraf paylaşmasının ardından Instagram hikaye bölümünden Hz. Ali'nin sözünü paylaştı. Ergen, 'Niyeti kötü olanın attığı ok kendine döner' sözüyle göndermede bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal