Bergen Gibi Olmak İstemiyorum Diye Ağlayan Yeliz Yeşilmen’den Şiddeti Meşrulaştıran Sözler!

Gazetecilere röportaj veren ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, şiddetle ilgili skandal açıklamalara imza attı. Yeşilmen’in o sözlerine tepki üstüne tepki yağdı.

08.01.2022-15:51 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-16:15)

Uzun bir süre aşk yaşadığı Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturan Yeliz Yeşilmen, 2010 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu beraberliklerini dünya evine girerek taçlandıran ikilinin bir süre sonra iki çocuğu dünyaya geldi. Geçtiğimiz yıllarda sosyal medya hesabı üzerinden şiddete uğradığını dile getiren ve eşini hedef gösteren ünlü isim, 2020 yılında iş insanı Akbaş’tan anlaşmalı olarak boşanmıştı. Sosyal medyada paylaştığı videoda ‘’Sonumun Bergen gibi olmasını da istemiyorum’’ diye yakınan ünlü isim, önceki gün basın mensuplarına röportaj verdi. Kadına şiddet ile ilgili çarpıcı ve skandal açıklamalara imza atan Yeşilmen’e, bu sözlerinden dolayı tepki üstüne tepki yağdı. İşte ünlü ismin o açıklamaları…

YEŞİLMEN: BİZİMKİSİ AŞIRI SEVGİDEN KAYNAKLI ŞİDDET

2020 yılında şiddet gördüğü gerekçesiyle eşi Ali Uğur Akbaş’tan ayrılan Yeliz Yeşilmen, eşiyle bir daha bir araya gelemeyeceğini söyledi. Yılbaşında yalnızca çocukları için bir araya geldiğini dile getiren ünlü isim; Ben şiddet gördüm. Şiddet görmeyen kadın mı var? Ama bende karşılığında şiddet gösterdim. Bizimkisi aşırı sevgiden, aşktan kaynaklanan bir şiddet’’ diyerek çok konuşulacak sözlerin altına imzasını attı. Kadına yönelik şiddetin ve cinayetlerin bu denli arttığı yıllarda böyle açıklamalara başvuran Yeşilmen sözlerine; ‘’Tavsiyem kadınlara biraz sakin olmaları ve çenelerini tutmalarıdır’’ diyerek açıklamalarını sürdürdü. Yaşadığı fiziksel ve psikolojik şiddetin etkilerini bildiği halde sözlerine devam eden oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen; ‘’Bir evlilikte aşıksan karşılıklı şiddet olmuştur. Hele hele güzel ve ünlü bir insansanız evlilikte şiddet görebilirsiniz. Ben gördüm ama karşılığını da vermişimdir. Dediğim gibi bizim evliliğimizde yaşadığımız şiddet karşılıklı aşırı sevgi ve aşktan kaynaklıdır. Bu, yeniden bir araya gelip evleneceğimiz anlamına gelmez’’ diyerek cümlelerini noktaladı.

Yeliz yeşilmen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal