Yeliz Yeşilmen'den Sert Cevap!

Eski manken Yeliz Yeşilmen, ojeyle namaz kılmaya hazırlandığı esnada çekilmiş fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Gelen tepkiler sonrası açıklama yapan Yeşilmen sert cevaplar verdi.

14.04.2021-18:28 - (Son Güncelleme: 14.04.2021-18:28) Yeliz Yeşilmen'den Sert Cevap!

Evlendikten sonra modellik kariyerine ara veren Yeliz Yeşilmen, son yıllarda sosyal medyada sıkça gündeme geliyor. Yeşilmen, bu sefer de seccadenin başında olduğu fotoğrafı takipçileriyle paylaşarak, ‘Uyuma kalk, en azından dua et’ ifadelerini kullandı.

Yeliz Yeşilmen'in takipçileri, ‘Ojelerle namaz kılınmaz’ görüşünde hem fikir oldu Yeşilmen kendisine gelen eleştirilere yine sosyal medya hesabından sert bir yanıt verdi. 

KENDİNİZE BAKIN!

Gelen tepkiler sonrası açıklama yapan Yeşilmen, ‘İbadet neden gizli kalacak? Bu cinsel ilişki değil sonuçta. Belki de ibadetlerimizi de göz önünde olduğumuz ve birilerine örnek teşkil etsin diye gösteriyoruzdur. Benim yaptığım çok masumdu. Bana laf atanlar dönüp kendilerine baksınlar’ şeklinde bir açıklamada bulundu.

OJELERİNİ SİLDİRDİ

‘Ojeyle namaz kılınmaz’ yorumlarına da yanıt veren Yeşilmen, ‘Siz rahatlayın diye ojelerimi de sildirdim’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal