Ünlü Oyuncu İsmail Hacıoğlu Kesişme: İyi ki Varsın Eren Filminin Galasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren ‘’Kesişme: İyi ki Varsın Eren’’ isimli filmin galasında duygu dolu anlar yaşandı. Filmin başrollerinden İsmail Hacıoğlu, konuşmakta güçlük çekti. İşte o detaylar…

08.01.2022-14:46 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-14:57)

Yeni yılın ilk günü vizyona giren ve Trabzon Maçka’da teröristlerin kurduğu hain pusu nedeniyle şehit olan Eren Bülbül ile Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayat hikayesini konu olan filmin galasında duydu dolu anlar yaşandı. TRT ve Dijital Sanatların ortak yapımı olan Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi büyük vizyona girer girmez büyük bir beğeni topladı. Başrollerinde başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu ile Rahman Beşel’in yer aldığı filmin senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu kaleme aldı. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği ve yönetmenliğini de Özer Feyzioğlu’nun yaptığı film, pandemi döneminde en çok izlenen Türk filmi olarak kayda geçti. Merakla beklenen ve Türk toplumu için büyük bir anlam barındıran film, bir buçuk günde 190 bin 387 kişiye ulaşarak başarıya imza attı. Filmin başrolünde yer alan İsmail Hacıoğlu’nun galadaki duygu dolu anları ve konuşmakta zorluk çektiği anlar ise hem magazin gündemine hem de sosyal medyaya damgasını vurdu. 

KONUŞMAKTA DAHİ GÜÇLÜK ÇEKTİ

‘’Kesişme: İyi ki Varsın Eren’’ filminde Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını canlandıran İsmail Hacıoğlu, yaşanmasını hiç istemedikleri bir hikayede oynadığını dile getirdi. Şehitlerden ve yıllar onca Trabzon Maçka’da şehit edilen Eren Bülbül ile Ferhat Gedik hakkında duygularını dile getirirken zorluk yaşayan Hacıoğlu, tüm ekibi duygulandırdı. Ünlü oyuncu galada konuşma yaptığı sırada göz yaşlarına hakim olamayarak; ‘’Keşke hiç yaşanmasaydı bunlar. Ancak olmuşun üstüne konuşmak biraz zor geliyor insana. Bütün şehit ailelerine, yakınlarına Allah sabır versin’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı. 

eren bülbül ismail hacıoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal