Ayrılık Çanları Ünlü Oyuncu Burcu Kıratlı ile Şarkıcı Sinan Akçıl İçin İkinci Kez mi Çalıyor?

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’ın baba olma arzusu Burcu Kıratlı’nın hayat planlarına uymayınca olanlar oldu. Akçıl ile Kıratlı yeniden boşanma aşmasına geldi. İşte o detaylar…

08.01.2022-14:14 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-15:20)

Ekranların sevilen oyuncusu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıllarda uzun süren birlikteliklerini evlilikle taçlandırma kararı almıştı. Görkemli bir törenle dünya evine giren çift, evliliklerinin üzerinden çok bir zaman geçmeden boşanma kararı almıştı. magazin gündemine bomba gibi düşen bu haberden sonra Kıratlı ve Akçıl hayatlarına devam etmeye çalışsa da çok fazla dayanamayıp yine birlikte yaşamaya karar vermişti. Verdikleri bu karardan sonra yakın zamanda ikinci kez nikah masasına oturan güzel çiftin üzerinde yine kara bulutlar dolaşmaya başladı. İddiaya göre bebek isteyen Sinan Akçıl’ın bu fikrine eşi Burcu Kıratlı sıcak bakmıyor. 

İKİNCİ BOŞANMA DAVASI YAKIN

Geçtiğimiz günlerde manevi babasının doğum gününü kutlamak için yapılan organizasyona katılan Burcu Kıratlı, yanında eşi olmadan davete katıldı. buraya yalnız katıldığı görülen oyuncuya ayrılık soruları sorulduğunda ise ünlü oyuncu hiçbir şekilde cevap vermedi. Kıratlı’nın bu sessizliği, ikinci bir boşanma davası kapıda mı sorularını akıllara getirdi. Kasım ayında gerçekleşen Ayaklı Gazete Ödül Töreni’ne birlikte katılan ünlü çiftten Sinan Akçıl basın mensuplarına; ‘’Aslında şu anda buraya bebeğimize baktığımız için gelemiyor olmamız lazımdı ama olmuyor işte’’ şeklindeki sitemini o zaman da dile getirmişti. Evliliklerinde bebek sebebiyle büyük bir kriz yaşadığı belirtilen ünlü çift hakkında ise ayrılık çanlarının çalındığı söylentiler arasında dilden dile dolaşıyor. Ayrılık soruları hakkına sessizliğini koruyan oyuncu Burcu Kıratlı’dan sonra Sinan Akçıl’ın herhangi bir açıklamada bulunup bulunmayacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor. 

burcu kıratlı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal