Burcu Kıratlı’dan Bebek Açıklaması

Sinan Akçıl ile geçtiğimiz haftalarda ikinci kez nikah masasına oturan ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, bir alışveriş merkezinde kameralara yansıdı. Kıratlı, basın mensuplarının anne-baba olmakla ilgili sorularını cevapladı.

17.03.2021-15:14 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-15:14) Burcu Kıratlı’dan Bebek Açıklaması

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, geride bıraktığımız gün menajeri ile birlikte bir alışveriş merkezinden çıkarken kameralara takıldı.

Habertürk'ün haberine göre; güzel oyuncu, Sinan Akçıl ile evlendikten sonra taşınma işlerinin devam ettiğini söyledi. Samimi açıklamalarda bulunan Kıratlı, ‘Menajerimle yeni işlere imza attık. Yakında sürpriz projelerle ekranlarda olacağım. İşleri toparladıktan sonra ben de her kadın gibi anne olmak istiyorum ama Sinan, baba olmak için daha sabırsız ve heyecanlı’ şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da dünyaevine giren Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl’ın evliliği 9 ay sürmüştü. Kıratlı ile Akçıl, boşandıktan kısa bir süre sonra ilişkilerine ikinci bir şans daha vermişti.

Şubat ayında tekrar nikah masasına oturan ünlü çiftten Sinan Akçıl, ‘Burcu Kıratlı ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?’ sorusuna ‘İkinci kez ve son kez Evet’ şeklinde karşılık vermişti. Öte yandan Akçıl düğün sırasında baba olmak istediğini dile getirerek bebek sözü vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal