Masumlar Apartmanı Dizisinin Naci'si Neden Gitti?

TRT 1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı dün akşam 26. bölümüyle ekranlara geldi. Masumlar Apartmanı dizisinin bu bölümünde Naci, Safiye'ye karşı olan her şeyi bir köşeye bırakıyor ve İstanbul'u terk ediyor. Masumlar Apartmanı Naci neden gitti?

17.03.2021-14:07 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-14:07) Masumlar Apartmanı Dizisinin Naci'si Neden Gitti?

TRT 1 ekranının ilgi ile takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı, dün akşam heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. 

MASUMLAR APARTMANI NACİ ÖLDÜ MÜ?

Başrollerinde; Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar’ın yer aldığı Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanmış olan Masumlar Apartmanı dizisi gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandı. Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin ilk aşkı Naci'nin diziden ayrılması izleyicileri üzdü. Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde Naci karakteri hastalığı giderek ağırlaştığı için Safiye’ye veda etmek zorunda kaldı. Naci'nin daha önce yaşadığı atak, Safiye'yi bir hayli üzmüştü. Annesi tarafından uğursuz olduğuna inandırılan Safiye, Naci'nin ölümü ile yıkılacaktır. Daha önceden diziden ayrılacak olan Naci karakterinin rolü uzatılmıştı fakat son bölümde hastalığı kötüleştiği için ölerek diziye veda etti. 

Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel’in Masumlar Apartmanı dizisinde ayrılmasıyla diziye yeni bir ismin gireceği iddia edildi. Masumlar Apartmanı dizisine kimin dahil olacağı henüz açıklanmazken yeni giren karakterin dizide adından oldukça söz ettirmesi beklenmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal