Masumlar Apartmanı Dizisinin Naci'nin Gözleri Renkli Mi?

TRT 1'in ilgi ile takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı dün akşam yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Her Salı akşamı ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisinde merak edilen konulardan biri de Naci karakterinin gözleri oldu. Masumlar Apartmanı Naci'nin gözleri renkli mi?

10.03.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-09:32) Masumlar Apartmanı Dizisinin Naci'nin Gözleri Renkli Mi?

Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir merakla takip edilen Masumlar Apartmanı dizisinin Naci'sinin gözleri merak konusu oldu. Naci karakterine hayat veren başarılı oyuncu Tansel Öngel'in gözleri yeşildir. 

MASUMLAR APARTMANI NACİ'NİN GÖZLERİ RENKLİ Mİ?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dün akşam 25. bölümü ile ekrana geldi. Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel hakkında geniş çaplı araştırmalar da devam ediyor. 

TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 yılında doğdu. Oyuncu aslen Kilis, Gaziantep'li. Tansel Öngel, 1,78 cm boyunda ve 73 kilodur. Oyuncunun göz rengi yeşil ve saç rengi de doğal siyahtır. 

MASUMLAR APARTMANI NACİ'NİN ÇOCUKLUĞUNU OYNAYAN SİDAR TUBLEK KİMDİR?

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu oyuncusu olan Sidar Tublek, Yusuf Güney Gun ajansın oyuncusudur. Genç oyuncu, Masumlar Apartmanı dizisi ile ilk kez sürekli olarak izleyicisi karşısına çıkma şansı yakaladı. Oyuncu daha önce de Vodafone reklamında oynama başarısı göstermiştir. Sidar Tublek İstanbul’da yaşamaktadır ve tahmini 16 ile 18 yaşları arasındadır.

Sidar Tublek Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye’nin sevgilisi edebiyat öğretmeni Naci hocanın gençliğine hayat veriyor. Tansel Öngel ise Masumlar Apartmanı dizisinde Naci Hocaya hayat veriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal