Masumlar Apartmanı Nerede Çekiliyor?

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı konusu ile yayınlandığı ilk bölümünden itibaren büyük ilgi gördü. Dizinin konusu kadar nerede çekildiği de merak ediliyor. Peki Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor?

03.02.2021-14:08 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-14:08) Masumlar Apartmanı Nerede Çekiliyor?

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanından esinlenerek dizi haline gelen Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? İşte o sorularının cevabı...

MASUMLAR APARTMANI KONUSU

Korumacı dedesi ve kardeşi ile birlikte yaşayan İnci'nin hayatı bir kaza ile değişir. İnci'nin karıştığı kazada Han ve ailesi onu büyük sırlarla bekliyor. Hayatı takıntılarla dolu Han'ın kardeşleri Safiye ve Gülben'in en büyük korkusu kardeşlerini kaybetmektir. Aşk her şeyi tedavi edebilir mi? İnci ve Han her şeye rağmen birbirinin elini tutacak mı? 

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekildiği apartman, izleyicinin merakını cezbediyor. Nostaljik görünümüyle görenler tarafından beğenilen apartmanın hangi semtte olduğu araştırılıyor. Masumlar Apartmanı’nın çekimleri İstanbul Balat ve Beyoğlu’nda gerçekleştiriliyor. Masumlar Apartmanı dizisinde kullanılan apartman, daha önce Şahsiyet dizisinin çekimleri için de kullanılmıştı. Masumlar Apartmanı, Beyoğlu semtinde birçok dizinin çekiminde kullanılan bu apartman, Asmalı Mescit Mahallesi Jurnal Sokak’ta bulunuyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal