Masumlar Apartmanı Dizisinin Hasibe'si Kimdir?

Sevilen dizi Masumlar Apartman'nın sevilmeyen karakteri o. Kimden bahsettiğimizi tabi ki hemen anladınız. Masumlar Apartmanı dizisinin Hasibe'si kimdir? Hasibe'ye kim hayat veriyor?

03.02.2021-12:49 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-12:49) Masumlar Apartmanı Dizisinin Hasibe'si Kimdir?

TRT1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin annesine hayat veren Hasibe kimdir? Masumlar Apartmanı Hasibe kimdir? İşte tüm bu soruların cevabı...

MASUMLAR APARTMANI HASİBE KİMDİR?

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye, Han, Gülben ve Neriman'ın annesi olan Hasibe, eşi hiç sevmemiş annesi tarafından da sürekli azar işiten bir karakterdir. Aynı şekilde çocuklarına öyle davranmaktadır. Dizinin kötü karakteri olan Hasibe, çocuklarına yaptıkları yüzünden hepsinde bir travma bırakmış ve her birinde bir psikolojik rahatsızlığı sebep olmuştur. Gerçekte bu kötü karaktere hayat veren isim ise Açelya Devrim'dir.

AÇELYA DEVRİM KİMDİR?  

Masumlar Apartmanı Safiye'nin annesi Hasibe'ye hayat veren Açelya Devrim, 2 Eylül 1985 yılında doğdu. İlk dizi deneyimini Leyla ve Mecnun ile yaşayan Açelya Devrim, Leyla ile Mecnun dizisinde Eylül karakterine hayat verdi. Ünlü oyuncu Bilkent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu oldu. Açelya Devrim, 2011 yılında yayınlanan ‘Unutma Beni, Rengarenk, Kaçın Kurası, Ve Panayır Köyden Gider ve Şefkat Yerimdar dizilerinde de rol almıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal