Masumlar Apartmanı Hasibe’nin Nişanlısı Kimdir?

Salı günleri yayınlanan ve ilk günden beri reyting listelerinde zirveyi bırakmayan Masumlar Apartmanı kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Yeni oyuncunun kim olduğu ise merak konusu oldu. Masumlar Apartmanı yeni oyuncu kim? Masumlar Apartmanı Hasibe’nin nişanlısı kimdir?

01.02.2021-09:00 - (Son Güncelleme: 01.02.2021-09:00) Masumlar Apartmanı Hasibe’nin Nişanlısı Kimdir?

Bir ailenin acı dolu geçmişini ve bu geçmiş yüzünden edindikleri hasatlıkları konu alan Masumlar Apartmanı, TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Dizi, gerçek bir yaşam öyküsünden ilham alırken yayınlandığı ilk günden beri reytinglerde zirveye oturdu. Salı günleri ise sosyal medyada en çok konuşulan isim oluyor.

Hikaye ilerledikçe dizi kadrosuna yeni isimler de dahil oluyor. Son katılan isim ise Oğuzhan Ulu oldu. Genç oyuncu dizide anne Hasibe'nin eski nişanlısını canlandıracak. Peki  Masumlar Apartmanı Hasibe’nin nişanlısı kimdir? Masumlar Apartmanı Hasibe’nin nişanlısı (Oğuzcan Ulu) kimdir? İşte detaylar...

OĞUZHAN ULU KİMDİR?

1998 yılında İzmir'in Konak ilçesinde dünyaya gelen Oğuzhan Ulu, Şehir Tiyatrolarında eğitim almıştır.

Aslen Karslı olan genç oyuncu, tiyatronun yanı sıra dizi ve film yapımlarında da yer aldı. Siyah İnci, Çanakkale Yüzyıllık Mühür, Bizim Küçük Günahlarımız gibi yapımlarda rol almıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal