Gonca Vuslateri’nin Kuran Okuyorum Deyip Sonrasında Dans Ettiği Video Sosyal Medyada Olay Oldu!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medyadan Kuran okumaya başladığını duyurdu. Bu paylaşımından sonra dans ettiği videoyu paylaşan oyuncuya kimse anlam veremedi.

08.01.2022-13:46 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-13:46)

Oyunculuk alanında başarılı projelere imza atan Gonca Vuslateri, kariyerinin dışında özel hayatıyla da sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımları her seferinde olay olurken, Vuslateri yeni bir skandala daha imza attı. Yaptığı paylaşımlarla hem Egemen Bağış’a hem de Cübbeli Ahmet’e gönderme yapan oyuncu, adeta Kuran’la dalga geçti. Ünlü oyuncu ilk önce sosyal medyadan Bakara suresini okumaya başladığını söyledi, sonrasında ise Cübbeli Ahmet’in ‘’Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni’’ sözlerinin olduğunu şarkıda dans etti. Ünlü oyuncunun bu paylaşımlarına kimse anlam veremedi.

TAKİPÇİLERİ BİLE ANLAM VEREMEDİ

Oyunculuk kariyerinde birçok başarıya imza atmış yetenekli oyuncu Gonca Vuslateri, son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Başarılı oyuncunun yaptığı komik paylaşımlar takipçileri tarafından çok sevilirken, son yaptığı paylaşıma ise kimse anlam veremedi. Instagram hesabından Kuran-ı Kerim okumaya başladığını duyuran oyuncu, ‘’Önce o sureye bir baktım.. Güzel.. Cezasız kalmayacak. Amin’’ ifadelerini kullanarak Bakara suresini okuduğunu söyledi. Egemen Bağış ile gazeteci Metehan Demir arasında geçen ‘’Her cuma bir ayet sallıyorum, Bakara makara…’’ sözlerine ithaf ederek kurduğu o cümlelerden sonra ise Cübbeli Ahmet’in sözlerinden uyarlanan şarkıda dans etti. ‘’Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni’’ sözlerinin uyarlandığı şarkıda dans etmeye başlayan oyuncuya, bu kez takipçileri bile anlam veremedi. 

gonca vuslateri

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal