Gonca Vuslateri Yanık Bacağını İlk Defa Gösterdi!

Evde üzerine kaynar su dökülen Gonca Vuslateri, Cihangir sokaklarında objektiflere yansıdı!

14.05.2021-10:01 - (Son Güncelleme: 09.06.2021-13:02)

Geçtiğimiz ay koronavirüse yakalandığını duyuran Gonca Vuslateri, talihsiz bir kaza geçirmişti. Evde üzerine kaynar su dökülen Vuslateri, hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi tamamlanan oyuncu taburcu olduktan sonra ilk defa Cihangir sokaklarına görüntülendi. Vuslateri, muhabirlerle konuşmayı ihmal etmedi.

'SETLERE BİLE DÖNDÜM, KEYFİM YERİNDE'

Yanık tedavisi sırasında zor günler geçirdiğini söyleyen ünlü oyuncu, yanık izlerinin kırmızıdan mor renge dönüştüğü anlatarak 'Bacaklarımdaki hasar yavaş yavaş geçiyor, şu an çok iyiyim. Hatta setlere başladım. Dijital bir platforma film çekiyoruz. Her şey yolunda gidiyor, keyfim çok yerinde" dedi. Muhabirlerin yaz tatili planlarını sorması üzerine sözlerine devam eden Vuslateri, "Uzun bir süre güneş ve deniz bana yasak, fakat tatil yapacağım' ifadelerini kullandı.


SOSYAL MEDYADA AÇIKLAMA YAPMIŞTI!

Yüzünü kırmızıya boyayan Vuslateri, paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü:

‘Aklandım paklandım taburcu oluyorum. Küçük Semiha Berksoy geliyor. Harika tedavi gördüm. Ne kadar teşekkür etsem az. Herkesi çok seviyorum buradaki. Hayat kısa, kuşlar uçuyor. Masmavi bir gökyüzünü izlemekle cezalandırılmış bir Meursault gibiyim (Camus kafası) ve dünya gerçekten de ‘akla aykırı bir yerden başkası değil’. Hayat kısa denince hep Kral Lear-Soytarı sahnesindeki çıkarım gelir aklıma: Akıllanmadan yaşlanmamalıydınız da ondan. Akıllanmadan yaşlanmak yok bana. Ama Gonca deliliğime de coşkuyla sevgiyi katarak. Hepimize geçmiş olasın’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal