Gonca Vuslateri'nin Üstüne Kaynar Su Döküldü!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, koronavirüse yakalandı. Tedavisine hastanede devam edilen oyuncu, rahat nefes alabilmek için sıcak suyun içine kekik yağı dökünce talihsiz bir kaza yaşadı.

20.04.2021-10:30 - (Son Güncelleme: 20.04.2021-13:04) Gonca Vuslateri'nin Üstüne Kaynar Su Döküldü!

Başarılı oyunculuk kariyeri ile adından sıkça söz ettiren Gonca Vuslateri, kötü günler geçiriyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını duyuran Vuslateri, üst üste yaşadığı kötü olayları da anlattı.


‘KÖK HÜCRE TEDAVİSİYLE İYİLEŞECEĞİM’

Tedavisine hastanede devam edilen oyuncu, hasta yatağından bir fotoğraf paylaşarak şunları anlattı: ‘Kovid 3. gün. Dün burnumu biraz açsın diye içine kekik yağı döktüğüm bir tencere kaynar suyu belimden aşağı foş diye dökerek İstanbul'u ayağa kaldırdım. Çığlıklarımla. Kök hücre tedavisiyle kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım. Kovid daha iyi. 'Abla sana olanlar olmuş biz çok tutmayalım' gibi davranıyor dünden beri. Benimle ilgilenen sağlık personelini uykumda dahi alkışlıyorum burada. Harika projemden 10 gün daha uzaktayım ama inanıyorum ki bu da geçecek... Neler neler geçmedi ki? Cihangir'im... Köpeklerim, sokak kedilerim size emanet bir kaç gün...’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal