Kalp Yarası’nın Başrolünden Kötü Haber! Oyuncu Gökhan Alkan'ın Sağlık Durumu Sevgilisi Nesrin Cavadzade’yi Korkuttu

Ekranların sevilen oyuncusu Gökhan Alkan’dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkındaki son durum gelişmesine dair detaylar…

08.01.2022-08:57 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-11:50)

Yer aldığı birçok projedeki performansı ve hayat verdiği karakteriyle ekran başındaki izleyicilerin sevgisini kazanan yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan, şu sıralar Kalp Yarası dizisi ile seyircisiyle buluşuyor. ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Kalp Yarası dizisinin başrol oyuncusu Gökhan Alkan ve partneri Yağmur Tanrısevsin, başarılı oyunculuklarıyla diziyi götüren isimler arasında yer alıyor. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği ve birbirinden yetenekli oyuncuların dizinin kadrosunda yer aldığı Kalp Yarası’nda üzücü bir gelişme yaşandı. Dizinin başrolü Gökhan Alkan’dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncunun koronavirüse yakalandığı haberi magazin gündeminde hızla yayıldı.

DİZİ SETİNDE KISA BİR ARA VERİLDİ

Dizi setlerinde hızla yayılan koronavirüs dalgasında artan vakalar, oyuncuların da salgına yakalanmasına sebep oldu. Her dizinin başrol oyuncusundan birer birer kötü haberler gelmeye devam ederken, bu kez de Kalp Yarası dizisi ile ekranlara gelen Gökhan Alkan’dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandığını duyurdu. Bunun üzerine gözler, ünlü oyuncunun başrolünü paylaştığı rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin’e ve Alkan’ın oyuncu sevgilisi Nesrin Cavadzade’ye çevrildi. Başarılı oyuncu Gökhan Alkan’la yakın temasta olan iki oyuncunun da koronavirüse yakalanıp yakalanmadığı merak edilen konular arasında yer alıyor. Henüz Cavadzade ve Tanrısevsin’den sağlık durumları hakkında bir bilgilendirme gelmese de, ünlü oyuncunun hayranları yapacakları açıklamayı merakla bekliyor. Gökhan Alkan’ın başrolünde olduğu Kalp Yarası dizisi ise, ünlü oyuncunun koronavirüse yakalanması sebebiyle çekimlere ara verdi. Buna göre önümüzdeki hafta pazartesi akşamı Kalp Yarası dizisi ekranlara gelmeyecek.

gökhan alkan yağmur tanrısevsin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal